Какво е постигнала Училищна Телерик Академия с безплатните си школи за 11 години
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Какво е постигнала Училищна Телерик Академия с безплатните си школи за 11 години [инфографика]

07/03/2022
Инфографика на ефекта от школите на Училищна Телерик Академия

За да измерим ефекта от дейността си, през последната година си сътрудничихме с изследователската агенция Глобал Метрикс и Фондация „Америка за България“, които организираха независима оценка за постигнатото.

Оценката има за цел да провери ефекта от програмите ни в Училищна Телерик Академия върху развитието на нашите възпитаници, преподавателите и местните общности, в които работим. Тя се основава на качествени и количествени изследователски методи, с които са събирани данни от възпитаници на Училищна Телерик Академия, техните родители и учители. Използвани са и вторични анализи на данни от личните проучвания на академията сред учители и ученици преди и след участието им в обученията.

Заяви интерес за школите ни през следващата учебна година тук още сега.

07/03/2022

Други избрани новини

26/03/2022

Димитър Татарски: "Приятелската среда в школите стимулира децата да комуникират свободно и да задават въпросите си"

Димитър Татарски (Митко) е от онези позитивни и зареждащи хора, които се срещат все по-рядко. Неговата енергия е толкова вдъхновяваща, че ако го познаваш няма как да не ти въздейства. Той е част от преподавателската мрежа на Училищна Телерик Академия в направление „Разработка на игри“ за 4-7 клас вече 2 години. Присъствието на Митко в нашите редици е ключово, тъй като е представител на алумни общността ни. През 2012 г. той е посещавал школите ни по алгоритмично програмиране и разработка на игри.

18/03/2022

Боряна Вълкова: „В школите на Училищна Телерик Академия изградих основните си познания по програмиране“

Боряна е пример за ученик, който не е имам никакви познания по програмиране преди да се запише в програмите на Училищна Телерик Академия и въпреки това успешно преминава през обученията ни. Тя започва да посещава школите ни, когато е в 8 клас. За обученията споделя, че е научила изключително много нови и полезни неща, които са положили основите на знанията и уменията й в програмирането.

22/02/2022

5 меки умения, които трябва да развиеш през 2022 г.

Отношенията с други хора изискват определно ниво на меки умения. Ние ги използваме всеки ден и развитието им ще ти помогне да ускориш напредъка си в бъдещата ти кариера. Когато избират между двама на пръв поглед еднакви кандидати, организациите сега дават приоритет на „меките умения“ като ключово разграничение. В статията ще ти споделим на кои от тях да обърнеш внимание още през тази година.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин