Заяви интерес
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.

Искаш да участваш в Училищна Телерик Академия?

Приемната кампания за 2024-2025 учебна година ще започне на 02.09.2024 г.!

През новата година Училищна Телерик Академия ще отвори 30 безплатни школи в страната, в които ще можеш да се потопиш в света на технологиите и програмирането.

Заяви интерес отсега и сподели с приятелите си формата ни за записване. Бъдете сред първите, които ще научат за отворения прием през следващата учебна година.

check-green

Благодарим за проявения интерес!

Ще те информираме за подходящите за теб обучения на Училищна Телерик Академия по имейл.

Междувременно можеш да ни последваш във Facebook и Instagram или да се абонираш за месечния бюлетин на Телерик Академия, за да научаваш първи за предстоящи събития и да следиш историите и успехите на нашите ученици.

check-green

Благодарим за проявения интерес!

Ще те информираме за подходящите за теб обучения на Училищна Телерик Академия по имейл. Следващият прием ще бъде за учебната 2019-2020 учебна година. Междувременно можеш да ни последваш във Facebook или да се абонираш за месечния ни бюлетин, за да научаваш първи за предстоящи събития и да следиш историите и успехите на нашите ученици.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин