Успешно завършване на учебния срок в Telerik Kids Academy в Бургас
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Успешно завършване на учебния срок в Telerik Kids Academy в Бургас

02/07/2013

Вълнуващ, изпълнен с много празнично настроение и приятни емоции, бе денят 29 юни 2013 за ученици, учители, родители и гости на Бургаски свободен университет. Последният ден от учебната година на Telerik Kids Academy в Бургас премина във весели игри с учениците.

Posleden ucheben den v shkolata

Събитието се състоя в зала 208 от 11 часа с тържествено раздаване на сетификати за успешно завършване на курса. Приветствено слово по случай закриването на срока и годината поднесоха преподавателите д-р Димитър Минчев, Антон Калчев, Стоян Узунов и Станко Янев. Проведоха се игри и се раздадоха награди за правилни отговори на въпросите. Водещата Дарина Гочева поднесе поздравително слово за големите постижения и успешната работа на малките таланти пред техните родители.



Празничният ден завърши с хапване на торта и сок, смях и танци! Вижте още снимки от този незабравим ден!

Благодарим на ръководителите на школата за положените усилия, за страхотния ентусиазъм, прекрасните снимки и вдъхновяващия разказ. Пожелаваме на тях и техните ученици едно много весело и безгрижно лято, за да започнат през септември с нови сили школите по програмиране за деца.

02/07/2013

Други избрани новини

27/09/2013

Стартира новият сезон на Детската академия на Телерик в София

Над 270 деца взеха първия си урок по програмиране в софийската школа на Детската академия на Телерик на 26 септември. Малчуганите, които са разпределени в две групи, започнаха да изучават програмния език C++, с който по време на обучението си ще създават практични програми.

16/08/2013

Третият сезон на Детската академия започва с 4 нови школи

Детската академия на Телерик ще започне третия си сезон с рекорден брой школи – 26 в общо 19 български града. Учебни центрове за първи път ще отворят врати през септември в Нова Загора, Казанлък, Разград и Димитровград.

19/06/2013

Лятото идва с усмивка и много емоции в Детската академия на Телерик

С отлични постижения, много усмивки и добро настроение отбелязахме края на учебната година в Детската академия по програмиране на Телерик! Преподавателите от всички школи в страната подготвиха сертификати и награди за своите ученици, за да отпразнуват заедно забележителните успехи, които постигнаха само в рамките на една година.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин