Лятото идва с усмивка и много емоции в Детската академия на Телерик
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Лятото идва с усмивка и много емоции в Детската академия на Телерик

19/06/2013

С отлични постижения, много усмивки и добро настроение отбелязахме края на учебната година в Детската академия по програмиране на Телерик! Преподавателите от всички школи в страната подготвиха сертификати и награди за своите ученици, за да отпразнуват заедно забележителните успехи, които постигнаха само в рамките на една година.

Възпитаниците на школата Terlerik Kids Academy в Тутракан, ръководител Анна Георгиева

Над 600 деца от общо 16 града се обучаваха на основите на програмирането, създадоха първите си програмки и участваха в редица онлайн и присъствени турнири. Малчуганите постепенно навлязоха в магическия свят на програмирането и оглавиха първите места във всички национални състезания и олимпиади по информатика.

В Ямбол учениците получиха освен сертификати и съвети как да използват лятото, за да съчетаят почивката с полезни и интересни занимания по програмиране.

programirane

Шестокласниците от Варна споделиха най-интересните си моменти от обучението и се разделиха със слончето Лони, придобило популярност от задачите ни. През 2013-2014 те ще имат възможност да продължат обучението си в Алго академията на Телерик и да мерят сили с големите състезатели по информатика.

Последният учебен ден във Варненската школа на Telerik Kids Academy – преподавател Елена Димитрова

Четвъртокласниците и петокласниците продължават смело напред и догодина в Детската ни академия. Те не само ще разширят кръгозора си, но и ще помагат на по-малките от тях, споделяйки своя опит и знания.

Благодарим сърдечно на всички страхотни малчугани и техните всеотдайни преподававтели! Очакваме с нетърпение новите ни срещи през учебната 2013-2014 г.

19/06/2013

Други избрани новини

16/08/2013

Третият сезон на Детската академия започва с 4 нови школи

Детската академия на Телерик ще започне третия си сезон с рекорден брой школи – 26 в общо 19 български града. Учебни центрове за първи път ще отворят врати през септември в Нова Загора, Казанлък, Разград и Димитровград.

02/07/2013

Успешно завършване на учебния срок в Telerik Kids Academy в Бургас

Вълнуващ, изпълнен с много празнично настроение и приятни емоции, бе денят 29 юни 2013 за ученици, учители, родители и гости на Бургаски свободен университет. Последният ден от учебната година на Telerik Kids Academy в Бургас премина във весели игри с учениците.

05/06/2013

Медали за Детската академия на Пролетния турнир по информатика

И тази година Пролетният турнир по информатика събра най-добрите ученици програмисти в България и преподавателите им, техните вълнения и победи. Състезанието се проведе в Математическата гимназия в Ямбол от 31 май до 2 юни.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин