Радио Бинар и Българско национално радио подкрепят инициативата Telerik Kids Academy
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Радио Бинар и Българско национално радио подкрепят инициативата Telerik Kids Academy

19/09/2012

Бин@р, първото българско интернет радио, ще подкрепи инициативата за качествено безплатно обучение - Национална детска академия по програмиране - Telerik Kids Academy.

Радиото, ориентирано изцяло към младите хора в България, ще отрази официалното откриване на учебната година от Президента, г-н Росен Плевнелиев.

Радио Бин@р

Най-актуалният проект на Българското национално радио - Бин@р има 2 пъти по 3 часа видеоблок „на живо” и стрийминг в 7 денонощни музикални канала, в които предоставя възможност за ротация на всички  музикални жанрове. Бин@р екросмедия от нов тип.  Първото интернет радио у нас  дава възможност на аудиторията си да излезе от матрицата на очакваното, като  слушателят става и зрител, и участник в социална мрежа. Той може сам да програмира своето участие и да изгражда „своето” радио чрез блог от възможности, които му предлага новият продукт. Бин@р е гранична сфера между технологиите и езиковите средства на радиото, телевизията и социалните мрежи. Медията провокира младите, към които е ориентирана основната част от програмните линии.

БИН@Р  - Новият глас в модерната дигитална среда.

19/09/2012

Други избрани новини

21/09/2012

Президентът - г-н Росен Плевнелиев пожела успех на Академията

С официално събитие, реч на Президента и грамоти за шампионите от изминалия сезон стартира втората учебна година на Детската академия по програмиране - Telerik Kids Academy.

19/09/2012

Az-jenata и az-deteto медийни партньори на Детската академия по програмиране

Двата водещи онлайн портала Az-jenata.bg и Az-deteto.bg застават зад инициативата Национална детска академия по програмиране.

28/08/2012

Официално откриване на Telerik Kids Academy от Президента

Президентът Росен Плевнелиев ще открие учебната година в Детската академия по програмиране на Телерик на 20.09.2012 г. Официалното събитие ще даде начало на 5 изцяло нови школи в: Ямбол, Стара Загора, Тутракан, Силистра и Бургас, както и на безплатните занятия в още 11 града.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин