Официално откриване на Telerik Kids Academy от Президента
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Официално откриване на Telerik Kids Academy от Президента

28/08/2012

Президентът Росен Плевнелиев ще открие учебната година в Детската академия по програмиране на Телерик на 20.09.2012 г. Официалното събитие ще даде начало на 5 изцяло нови школи в: Ямбол, Стара Загора, Тутракан, Силистра и Бургас, както и на безплатните занятия в още 11 града.

С официална реч на Президента и награждаване на шампионите от първия ни сезон ще отпразнуваме началото на втората учебна година в Telerik Kids Academy. Малчуганите, които заеха почетните първи места във всяка от възрастовите категории през 2011 – 2012 г., заедно с ръководителите на отличилите се школи ще получат специална грамота за резултатите си.

Отличните постижения на малките състезатели и повишения интерес на ученици от цялата страна към информатиката ни мотивираха да запазим миналогодишните школи в София, Пловдив, Варна, Шумен, Габрово, Плевен, Русе, Хасково, Благоевград, Кърджали, Смолян, и да открием нови безплатни кръжоци.

Най-голямата школа традиционно се провежда в София, където първите групи на ученици от 2-ри до 6-ти клас ще започнат да се обучават още на 23.09.2012 г. Над 300 деца ще имат възможност да посещават безплатните занятия на Telerik Kids Academy веднъж седмично в учебната зала на Академията (ж.к. Младост 1А, бул. “Ал. Малинов” 31, Сватбен мол “Булевард” – етаж 2, зала Enterprise). Можете да запишете вашето дете за участие още сега, за да му гарантирате място в една от групите по програмиране за начинаещи.

В останалите градове в страната обучението ще стартира през първата седмица от октомври. Ученици от 4-ти до 6-ти клас могат да се включат в безплатните школи, като се свържат предварително с ръководителя на школа в съответния град.

28/08/2012

Други избрани новини

19/09/2012

Az-jenata и az-deteto медийни партньори на Детската академия по програмиране

Двата водещи онлайн портала Az-jenata.bg и Az-deteto.bg застават зад инициативата Национална детска академия по програмиране.

19/09/2012

Радио Бинар и Българско национално радио подкрепят инициативата Telerik Kids Academy

Бин@р, първото българско интернет радио, ще подкрепи инициативата за качествено безплатно обучение - Национална детска академия по програмиране - Telerik Kids Academy.

02/08/2012

Впечатленията на един малък нинджа програмист

Алекс е един от шампионите в софийската школа по програмиране, заради което имаше възможността да се разходи в сградата на Телерик, да се запознае с колегите и да разбере от първа ръка "какво правят програмистите".

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин