Az-jenata и az-deteto медийни партньори на Детската академия по програмиране
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Az-jenata и az-deteto медийни партньори на Детската академия по програмиране

19/09/2012

Двата водещи онлайн портала Az-jenata.bg и Az-deteto.bg застават зад инициативата Национална детска академия по програмиране.

Az-jenata.bg

Водещо електронно списание за съвременната българка. Ориентирано е основно към жените като жени, майки и съпруги. Сайтът предоставя ценна информация и полезни съвети за всички аспекти от ежедневието на жените в активна възраст, свързани със дома и семейството, здравето, модните и козметични тенденции, бременността, отглеждането и възпитанието на децата. За да облекчи жените в постоянната им грижа за семейната трапеза, сайта предлага рубрика “Готварство”, с богато разнообразие на рецепти за всякакви ястия. Електронното списание е онлайн от месец март 2002г. и за 9 години се утвърди като лидер сред сериозната женска онлайн аудитория у нас. Az- jenata.bg има свои собствени форум и женска блогосфера.



Az- deteto.bg

Az- deteto.bg е най- популярният български детски портал, стартирал на 1 юни 2002 г. Az- deteto.bg е уникален с това, че стриктно съблюдава правилата за безопасност в Интернет и международните норми за деца онлайн. Сайтът е с изцяло собствено авторско съдържание, има свой клуб и е-Лексикон, а от 2008 г. стартира и поща Az- deteto.bg. Сайтът даде начало на кампанията за стимулиране детското четене "Забавното лятно четене", която се провежда две поредни години.

19/09/2012

Други избрани новини

21/09/2012

Президентът - г-н Росен Плевнелиев пожела успех на Академията

С официално събитие, реч на Президента и грамоти за шампионите от изминалия сезон стартира втората учебна година на Детската академия по програмиране - Telerik Kids Academy.

19/09/2012

Радио Бинар и Българско национално радио подкрепят инициативата Telerik Kids Academy

Бин@р, първото българско интернет радио, ще подкрепи инициативата за качествено безплатно обучение - Национална детска академия по програмиране - Telerik Kids Academy.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин