Президентът - г-н Росен Плевнелиев пожела успех на Академията
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Президентът - г-н Росен Плевнелиев пожела успех на Академията

21/09/2012
С официално събитие, реч на Президента и грамоти за шампионите от изминалия сезон стартира втората учебна година на Детската академия по програмиране - Telerik Kids Academy.

Otkrivane na uchebna godina Telerik Kids Academy

Откриване на учебната година на Детската академия на Телерик

“България и Европа се стремят към изграждането на икономика на знанието и за това се нуждаят от компетентни кадри, от професионалисти, които могат да създават новите технологии за управление и производство. Затова съм особено горд, че вие сте избрали да бъдете лидери в сферата на технологиите на бъдещето”, обърна се Президентът към учениците, преподавателите и организаторите на инициативата.

Президентът подчерта, че Академията по програмиране е пример за това как представителите на бизнеса трябва да носят своята социална отговорност и пожела успех на децата и на екипа на Детската академия.
21/09/2012

Други избрани новини

02/11/2012

Велико Търново с школа по програмиране – Telerik Kids Academy

Учениците и от Велико Търново вече могат да се похвалят с школа по програмиране към Детската академия на Телерик. Благодарение на ръководителя Димитър Стефанов към списъка от градове, в които предоставяме безплатно обучение, се присъедини и старата българска столица.

19/09/2012

Az-jenata и az-deteto медийни партньори на Детската академия по програмиране

Двата водещи онлайн портала Az-jenata.bg и Az-deteto.bg застават зад инициативата Национална детска академия по програмиране.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин