Велико Търново с школа по програмиране – Telerik Kids Academy
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Велико Търново с школа по програмиране – Telerik Kids Academy

02/11/2012

Учениците и от  Велико Търново вече могат да се похвалят с школа по програмиране към Детската академия на Телерик. Благодарение на ръководителя Димитър Стефанов към списъка от градове, в които предоставяме безплатно обучение, се присъедини и старата българска столица.

Деца от 4-ти и 5-ти клас ще могат да се включат в обученията и да се готвят за официални турнири и олимпиади по информатика. От учениците не се изискват предварително знания или опит, достатъчно е да проявяват ентусиазъм, да са любопитни и да харесват математиката и компютрите. Занятията ще се провеждат веднъж седмично в Професионална Гимназия по Електроника "Александър Степанович Попов" - кв. „Колю Фичето“, ул. „Никола Гинев“ 2.

За повече информация относно занятията или за записване можете да се свържете директно с преподавателя: Димитър Стефанов: dimitar.n.stefanov@gmail.com и тел.: 0895614116.

02/11/2012

Други избрани новини

13/11/2012

Учениците от Telerik Kids Academy София на първото си официално състезание

Във връзка с предстоящия Есенен турнир по информатика (23-25 ноември 2012 г.), ръководителят на софийската школа – Явор Никифоров, подготви специални инструкции и пояснения за всички възпитаници на Telerik Kids Academy Sofia.

02/11/2012

Класиране от състезанието след 1-ви модул - Telerik Kids Academy Sofia

След края на 1-ви модул учениците от софийската школа на Telerik Kids Academy с ръководител Явор Никифоров имаха възможност да покажат какво са научили до момента и да преборят сили с всички деца от трите групи за начинаещи в успорвано състезание.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин