Медали за Детската академия на Пролетния турнир по информатика
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Медали за Детската академия на Пролетния турнир по информатика

05/06/2013

И тази година Пролетният турнир по информатика събра най-добрите ученици програмисти в България и преподавателите им, техните вълнения и победи. Състезанието се проведе в Математическата гимназия в Ямбол от 31 май до 2 юни.   

Децата, обучаващи се в Детската академия на Телерик, отново станаха повод за гордост, като грабнаха първите места в няколко категории на състезанието. В групата на най-малките, Е, първото място отиде при Иво Петров от София, второто - при Игнес Симеонова от София и Пламен Динев от Габрово, а третото – при Александър Радославов от София. 

Spring Tournament in Informatics Group E

В категорията на по-големите, D, медали получиха Петър Няголов от Русе (първо място), Йоана Зелова от Плевен (второ място), Виктор Венков от Габрово и Александър Кръстев от Варна (трето място).

Spring Tournament in Informatics Group D

Медалите за първо и второ място в група C отидоха във Варна – съответно при Илиян Йорданов и Радостин Чонев. На трето място се класира Мира Радославова от Шумен.

Spring Tournament in Informatics Group C

При десетокласниците и единадесетокласниците (категория B) първо място спечели Даниел Атанасов от София, а второто място с равен брой точки си го поделят Андрей Лалев от Велико Търново и Петър Петров от Плевен. Третото място е за Марин Шаламанов от София.

Spring Tournament in Informatics Group B

В категория A на първо място се класира Георги Георгиев от София, на второ – Христо Венев отново от София и на трето - Момчил Пейчев от Варна. В рамките на пролетния турнир момчетата, които са част от националния отбор на България по информатика, се подготвяха със специални занимания за Международната олимпиада по информатика, която ще се проведе от 6 до 10 юли в Австралия.

Spring Tournament in Informatics Group A

Всички победители получиха медали и грамоти. Нашият екип им раздаде специални нинджа тениски с пожелание за още много победи в света на програмирането и в живота.

05/06/2013

Други избрани новини

02/07/2013

Успешно завършване на учебния срок в Telerik Kids Academy в Бургас

Вълнуващ, изпълнен с много празнично настроение и приятни емоции, бе денят 29 юни 2013 за ученици, учители, родители и гости на Бургаски свободен университет. Последният ден от учебната година на Telerik Kids Academy в Бургас премина във весели игри с учениците.

19/06/2013

Лятото идва с усмивка и много емоции в Детската академия на Телерик

С отлични постижения, много усмивки и добро настроение отбелязахме края на учебната година в Детската академия по програмиране на Телерик! Преподавателите от всички школи в страната подготвиха сертификати и награди за своите ученици, за да отпразнуват заедно забележителните успехи, които постигнаха само в рамките на една година.

13/05/2013

Ученици от Telerik Kids Academy взеха първите места на НОИ 2013

Ученици от Детската академия на Телерик се класираха на първите места на Националната олимпиада по информатика 2013.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин