Ученици от Telerik Kids Academy взеха първите места на НОИ 2013
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Ученици от Telerik Kids Academy взеха първите места на НОИ 2013

13/05/2013

Радваме се да споделим, че първите места в Националната олимпиада по информатика 2013 отидоха при нашите малки програмисти от Telerik Kids Academy. 

В състезателна група D, в която участват ученици от шести клас, на първо място се класира Александър Кръстев от МГ "Д-р П. Берон", Варна, на второ - Цвета Тодорова от ПМГ "Акад. Иван Гюзелев" - Габрово, a на трето - Виолета Малинова от ОМГ "Акад. Кирил Попов" – Пловдив. В групата на по-малките, E, и тримата ученици, които се класираха на първо място, са от Telerik Kids Academy - Димитър Опърлаков и Иво Карагьозов, ученици в 5 клас в МГ "Д-р П. Берон" във Варна, и Евгени Кайряков, петокласник от ОМГ "Акад. Кирил Попов" – Пловдив. Зад успехите на победителите стои една година усилена работа и отдаденост на програмирането.

Violeta Marinova

Шестокласничката Виолета Малинова от Пловдив и преподавателят по информатика Бистра Танева

На всички ученици на Telerik Kids Academy пожелаваме още много успехи и едно весело, изпълнено с много забавления и усмивки лято!

13/05/2013

Други избрани новини

19/06/2013

Лятото идва с усмивка и много емоции в Детската академия на Телерик

С отлични постижения, много усмивки и добро настроение отбелязахме края на учебната година в Детската академия по програмиране на Телерик! Преподавателите от всички школи в страната подготвиха сертификати и награди за своите ученици, за да отпразнуват заедно забележителните успехи, които постигнаха само в рамките на една година.

05/06/2013

Медали за Детската академия на Пролетния турнир по информатика

И тази година Пролетният турнир по информатика събра най-добрите ученици програмисти в България и преподавателите им, техните вълнения и победи. Състезанието се проведе в Математическата гимназия в Ямбол от 31 май до 2 юни.

22/02/2013

Зимни състезания по информатика 2013

Зимните състезания по информатика тази година ще се проведат в периода 1-3 март 2013г. в град Велико Търново.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин