Летни уроци по програмиране в София
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Летни уроци по програмиране в София

14/06/2012

Забавно лято с Telerik Kids Academy Sofia

На 24.06.2012 г. стартира нова група за ученици от 3-ти до 6-ти клас, които ще се учат на програмиране в детската школа в София под ръководството на преподавателя от СМГ "Паисий Хилендарски" - Явор Никифоров.

Вместо с компютърни игри, децата ще запълнят свободното си време с интерактивни, забавни уроци по програмиране, полезни знания и нови приятелства. Малчуганите ще научат основите на програмирането, ще правят собствени програми, ще развиват своето алгоритмично мислене и трупат знания в една приятелска среда.

Всички любопитни деца, който се интересуват от компютри и математика, могат да участват в летните уроци по програмиране. Достатъчно е да умеят да работят с компютър и да разполагат с попълнена от родител регистрационна форма. Заниманията ще се провеждат всяка неделя от 24.06.2012 до 09.09.2012 в рамките на 4 последователни часа (13:30 до 17:30). След края на летните уроци, учениците ще преминат квалификационно състезание, за да преминат в следващия модул от Детската академия в София за напреднали.

Telerik Kids Academy Sofia ще продължи да обучава малчуганите и през следващата учебна година, за да ги подготви за участие в национални, а след това и международни състезания по информатика.

Запишете своето дете за участие в летните уроци по програмиране на Детската школа по програмиране в София.

Заповядайте на 24.06.2012 в 13:30 в учебната зала на Академията на Телерик - Enterprise (ж.к. Младост 1А, бул. "Ал. Малинов" 31, Сватбен мол Булевард).
 
Programirane za deca - Telerik Kids Academy
Уроци по програмиране в детската школа по програмиране на Телерик в София през март 2012
Споделете новината с приятели:
14/06/2012

Други избрани новини

17/07/2012

Една учебна година в школите по програмиране на Telerik Kids Academy

Първата учебна година на Telerik Kids Academy (октомври 2011 – юни 2012) беше изпълнена с много нови начинания, постоянен труд и самоусъвършенстване, радостни победи и стотици усмихнати детски личица.

13/07/2012

Какво правят програмистите, когато пораснат?

Четирима от най-малките супер нинджа програмисти на Telerik Kids Academy в София се разходиха сред екипите на Телерик, за да видят „какво правят програмистите, когато пораснат“.

16/05/2012

Школа по програмиране - Telerik Kids Academy и във вашия град?

Академията на Телерик ще стартира нови школи по програмиране в градове, в които до момента не са организирани подобни учебни центрове. Всички проактивни, отдадени преподаватели, които обичат професията си и работата с деца, са поканени да кандидатстват за ръководители на школи по програмиране за ученици от 4ти до 6ти клас, част от инициативата Telerik Kids Academy.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин