Работилници по програмиране за деца от първи до трети клас
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Работилници по програмиране за деца от първи до трети клас

23/02/2016

Те ще се провеждат две съботи през месеца в учебния ни център в София

Радваме се да споделим, че „Детската академия на Телерик“ разширява учебната си програма с безплатни работилници по програмиране за ученици от първо до трети клас в София. Те се организират съвместно с CoderDojo България и в партньорство с Дигиталната Национална Коалиция.

Първата работилница ще се проведе на 27 февруари 2016 г. от 13:30 до 15:15 ч. в учебния център на „Академията на Телерик“. Участието е безплатно, необходима е предварителна регистрация на децата. 

Новите работилници в „Детската академия на Телерик“ се наричат Dojo@TelerikAcademy и ще се провеждат две съботи през месеца. Те следват успешната практика на глобалната инициатива CoderDojo деца да обучават деца. Ментори на участниците ще бъдат по-големи ученици от „Детската академия на Телерик“, „Училищната академия на Телерик“ и „Алго академията на Телерик“, както и други доброволци. По време на работилниците децата ще се научат да създават уебсайтове, приложения и игри.

С новите обучения „Детската академия на Телерик“ разширява настоящата  си програма за обучение на деца от четвърти до шести клас, като дава възможност на учениците още от първи клас да се запознаят с технологиите и програмирането.
23/02/2016

Други избрани новини

27/07/2016

Какво постигнахме в „Детската академия на Телерик“ през учебната 2015-2016 г.

Измина още една вълнуваща учебна година в „Детската академия на Телерик“. С много желание малките програмисти усвояваха основите на програмирането, участваха в тренировъчни и национални състезания и трупаха нови умения в една от най-бързо развиващите се области в момента – тази на дигиталните технологии. Кои бяха най-вълнуващите моменти за нашите преподаватели и ученици през учебната 2015-2016 г. – разберете от обобщението ни:

26/04/2016

Над 60 ученика участваха в работилниците в Dojo@TelerikAcademy

В „Детската академия на Телерик“ знаем, че децата обичат технологиите и затова големият интерес към Dojo@TelerikAcademy не ни изненада. Радваме се да споделим, че над 60 ученици от първи до трети клас се включиха в първите работилници в София, а техни ментори бяха ученици от „Училищната академия на Телерик“, „Алго академията на Телерик“ и доброволци.

04/02/2016

„Дни на отворените врати“ в София на 13 и 14 февруари

Каним ви да се включите в „Дни на отворените врати“ в школата на „Детската академия на Телерик“ в София на 13 и 14 февруари 2016 г. По време на събитието ще присъствате на открити уроци по програмиране, ще разгледате компютърни игри и софтуерни програми, създадени от учениците, и ще се запознаете с преподавателите в програмата. Събитието е насочено към деца, които искат да учат програмиране, и техните родители.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин