„Дни на отворените врати“ в София на 13 и 14 февруари
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

„Дни на отворените врати“ в София на 13 и 14 февруари

04/02/2016

Посетителите ще участват в открит урок и ще научат повече за инициативата от преподавателите и учениците

Каним ви да се включите в  "Дни на отворените врати" в школата на „Детската академия на Телерик“ в София на 13 и 14 февруари 2016 г.  По време на събитието ще присъствате на открити уроци по програмиране, ще разгледате компютърни игри и софтуерни програми, създадени от учениците, и ще се запознаете с преподавателите в програмата. Събитието е насочено към деца, които искат да учат програмиране, и техните родители.

Желаещите да се включат могат да изберат кой урок и презентация от програмата да посетят. Програмата на 13 и 14 февруари включва занятия за начинаещи и напреднали с преподавателите Явор Никифоров и Евгений Василев и представяне на проекти на ученици. Децата и техните родители ще имат възможност да задават въпроси и да научат повече за инициативата в София. Учебният център ще бъде отворен за външни посетители от 9:00 до 19:00 ч. през двата дни. Необходима е предварителна регистрация.

„Дните на отворените врати“ целят да покажат на децата, които искат да кандатстват за новия прием на „Детската академия на Телерик“, и техните родители как протича обучението в инициативата. Желаещите да се обучават в София могат да кандидатстват до 17 февруари чрез регистрация и явяване на приемен изпит. Новите групи за начинаещи ще започнат на 20 и 21 февруари. 

Kids_Academy

04/02/2016

Други избрани новини

26/04/2016

Над 60 ученика участваха в работилниците в Dojo@TelerikAcademy

В „Детската академия на Телерик“ знаем, че децата обичат технологиите и затова големият интерес към Dojo@TelerikAcademy не ни изненада. Радваме се да споделим, че над 60 ученици от първи до трети клас се включиха в първите работилници в София, а техни ментори бяха ученици от „Училищната академия на Телерик“, „Алго академията на Телерик“ и доброволци.

23/02/2016

Работилници по програмиране за деца от първи до трети клас

Радваме се да споделим, че „Детската академия на Телерик“ разширява учебната си програма с безплатни работилници по програмиране за ученици от първо до трети клас в София. Първата ще се проведе на 27 февруари 2016 г. от 13:30 до 15:15 ч. в учебния център на „Академията на Телерик“. Участието е безплатно, необходима е предварителна регистрация на децата.

03/02/2016

Нов прием в „Детската академия на Телерик“ в София

Школата на „Детската академия на Телерик“ в София стартира прием на ученици от 4-ти до 6-ти клас за нови безплатни обучения по програмиране, които ще започнат на 20 и 21 февруари 2016 г. Необходимо е децата, желаещи да се включат, да се регистрират на нашия уебсайт и да се явят на приемен изпит. Крайният срок за кандидатстване е 17 февруари 2016 г.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин