Призови места за учениците от Училищна Телерик Академия на НОИ 2017
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Призови места за учениците от Училищна Телерик Академия на НОИ 2017

27/04/2017

Учениците от Училищна Телерик Академия продължават да ни радват със страхотните си резултати. Децата се представиха на изключително високо ниво в последния кръг на Националната олимпиада по информатика (НОИ), завоювайки всички медали в групата на най-малките - Е (4-5 клас). В нея на първо място се нареди Велислав Гърков от София. На второ място се класира Константин Томов от Варна, а с бронзов медал си тръгна Деян Деянов Хаджи-Манич също от Варна.

Telerik_Kids_Academy_NOI_Champions

Други трима наши възпитаници, които се доближиха максимално до призовите места в група E, получиха специални грамоти за отлично представяне. Това са Ясен Пламенов Пенчев от Габрово, Даниел Станчев от Варна и Кръстан Драганов от София.

Още един златен медал този път от група Д (6 клас) заслужено отиде при ученик от Училищна Телерик Академия - Георги Петков от Варна.

Националният кръг на Олимпиадата по информатикасе проведе на 21-23 април във Видин. В него участие взеха общо 123 ученици от цялата страна.

27/04/2017

Други избрани новини

12/06/2017

Даниела Христова: „Училищна Телерик Академия откри таланта на моето дете, шлифова го и продължава да го извайва, докато един ден не заблести“

За да ви запознаем с вдъхновяващите постижения на учениците и усилията зад тях, стартираме поредицата „Детски истории“. В нея ще ви представяме разкази на деца, родители и преподаватели, част от общността на Училищна Телерик Академия. В първата ни история ви срещаме с Даниела Христова, майката на 10-годишния младеж Максим, който от септември 2016 г. се обучава в Училищна Телерик Академия в София.

16/05/2017

10 медала от НОИТ 2017 завоюваха учениците от младежките инициативи на Телерик Академия

На 14 май във Варна се проведе финалният етап от Националната олимпиада по информационни технологии (НОИТ). В него участие взеха ученици от цялата страна на възраст 12-18 г., които успешно преминаха първите два кръга на състезанието. Въпреки силната конкуренция, възпитаниците на младежките ни инициативи демонстрираха много високо ниво и заслужено си тръгнаха от турнира с 10 медала. Също така, 50% от всички лауреати в НОИТ 2017 са участвали в обучения на Телерик Академия.

26/04/2017

Образование за професиите на бъдещето

„Уичлищна Телерик Академия добавя нови възможности на училището ни в областта на ИКТ обучението, които по-рано ние не можехме да предоставим на същото ниво. Тя е притегателен център за много от талантливите деца в града, които имат интерес към технологиите и, разбира се, се интересуват от програмиране. Школата ни позволява по-добре да организираме извънкласните занимания на учениците, като ги стимулираме да търсят изява в рамките на средата, която познават и обичат,“ коментира Диана Първанова, директор на ОУ „Васил Левски“ в гр. Разград

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин