Нов прием в „Детската академия на Телерик“ в София
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Нов прием в „Детската академия на Телерик“ в София

03/02/2016

Кандидатстването включва регистрация и явяване на приемен изпит 

Школата на „Детската академия на Телерик“ в София стартира прием на ученици от 4-ти до 6-ти клас за нови безплатни обучения по програмиране, които ще започнат на 20 и 21 февруари 2016 г. Необходимо е децата, желаещи да се включат, да се регистрират на нашия уебсайт и да се явят на приемен изпит. Крайният срок за кандидатстване е 17 февруари 2016 г.

Тази година входният изпит включва 40 логически въпроса за 90 минути. Не се изисква предварителна подготовка или знания в областта на програмирането. Приетите ученици ще се обучават в направление по свой избор - разработка на компютърни игри или алгоритмично програмиране. Занятията ще се провеждат веднъж седмично през почивните дни в учебния център на инициативата в София. 

Обучението в „Детската академия на Телерик“ е подходящо за ученици, които обичат да творят и разсъждават и проявяват интерес към математиката, компютрите и технологиите. Стъпка по стъпка те ще овладеят основите на програмирането, ще се научат да създават софтуерни програми и компютърни игри. В момента в „Детската академия на Телерик“ в цялата страна се обучават близо 630 деца.

Kids_Academy

03/02/2016

Други избрани новини

23/02/2016

Работилници по програмиране за деца от първи до трети клас

Радваме се да споделим, че „Детската академия на Телерик“ разширява учебната си програма с безплатни работилници по програмиране за ученици от първо до трети клас в София. Първата ще се проведе на 27 февруари 2016 г. от 13:30 до 15:15 ч. в учебния център на „Академията на Телерик“. Участието е безплатно, необходима е предварителна регистрация на децата.

04/02/2016

„Дни на отворените врати“ в София на 13 и 14 февруари

Каним ви да се включите в „Дни на отворените врати“ в школата на „Детската академия на Телерик“ в София на 13 и 14 февруари 2016 г. По време на събитието ще присъствате на открити уроци по програмиране, ще разгледате компютърни игри и софтуерни програми, създадени от учениците, и ще се запознаете с преподавателите в програмата. Събитието е насочено към деца, които искат да учат програмиране, и техните родители.

13/01/2016

„Детската академия на Телерик“ спечели първа награда на Forbes Business Awards

Радваме се да споделим, че Telerik, a Progress company, стана победител в категория „Обществена дейност“ на Forbes Business Awards, ежегодните награди на българското издание на сп. Forbes. Компанията получи отличието за приноса си към обществото с „Детската академия на Телерик“. Наградата е признание за усилията на екипа и преподавателите в инициативата.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин