Какво постигна Училищна Телерик Академия през 2021-2022 г. [инфографика]
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Какво постигна Училищна Телерик Академия през 2021-2022 г. [инфографика]

22/06/2022
Telerik Academy School Infographic 2022


В днешно време дигиталната грамотност е също толкова важна колкото функционалната. Изминалата учебна година, макар и изпълнена с предизвикателства, затвърди ключовото значение на дигитални компетенции и необходимостта от умения за работа с технологии. Радваме се да споделим, че обучихме рекорден брой ученици и ги подготвихме за дигиталното настояще.“, коментира Петър Шарков, изпълнителен директор на Училищна Телерик Академия.  

22/06/2022

Други избрани новини

13/07/2022

SiteGround: С точните знания и нагласа мисията “from 0 to hero” e напълно реалистична

Днес те срещаме с Тенко Николов, изпълнителен директор и управляващ съдружник на SiteGround, който ще ни сподели какви са стъпките към успеха в сферата на ИТ.

29/06/2022

Resolute Software: Училищна Телерик Академия е правилният мотиватор за учениците да поемат по пътя на технологиите

За втора поредна година имаме щастието да наречем Resolute Software наши партньори и съмишленици. В следващите редове двама от съоснователите на компанията ни споделя за нуждата от образователни инициативи в сектора, предизвикателствата при стартиране на работа в IT сферата и стажантската програма, която стартират в началото на 2022 г.

15/06/2022

Немечек България: "Колкото по-рано започнеш да се занимаваш с ИТ, толкова по-добре"

Създадена в края на 90-те години, днес Немечек България се е утвърдила като един от лидерите в Югоизточна Европа, които разработват световно известни софтуерни решения. За втора година компанията подкрепя Училищната Телерик Академия и както те споделят, това не е случайно – образованието, обучението, професионалното и личностното развитие са залегнали в културата на организацията.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин