Ученици от „Детската академия на Телерик“ отново първи на НОИ
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Ученици от „Детската академия на Телерик“ отново първи на НОИ

29/04/2014

Радваме се да споделим, че малките програмисти от „Детската академия на Телерик“ отново станаха шампиони в третия кръг на Националната олимпиада по информатика (НОИ). На първи места в групите на най-малките – Е (4 и 5 клас) и Д (6 клас) – се класираха съответно Захари Маринов от школата ни в Плевен и Димитър Чакъров от „Детската академия на Телерик“ в Пловдив. 

NOI_2014

Горди сме и с резултатите и на по-големите, които се обучават в „Алго академията на Телерик“ и „Училищната академия на Телерик“. Христо Венев и Виктор Терзиев, които станаха шампиони в групите А и Б съответно, посещават „Алго академията на Телерик“. 

Hristo_Venev

Националният кръг на НОИ се проведе на 26 и 27 април 2014 г. във Варна. В него участваха 101 ученици от 4 до 12 клас. Задачите от състезанието може да намерите в платформата за състезания по програмиране BGcoder.

Поздравяваме всички шампиони и техните преподаватели за високите резултати и им пожелаваме още успехи!

29/04/2014

Други избрани новини

03/09/2014

Започва новата учебна година в "Детската академия на Телерик" в София

Четвъртият сезон на "Детската академия на Телерик" в София ще стартира с три групи за начинаещи на 27 и 28 септември 2014 г. Започваме с обновена програма, даваща възможност на децата плавно да развиват умения в сферата на алгоритмичното програмиране и разработката на компютърни игри. Обучението, което е напълно безплатно, ще се провежда в нашия учебен център.

11/06/2014

34 ученици разработваха игри с изкуствен интелект по време на „Празнична школа“

На 10 юни 2014 г. в „Детската академия на Телерик“ се състоя „Празнична школа“ с ученици от всички групи на инициативата в София. В неформална атмосфера малките програмисти разработваха игри с прост изкуствен интелект, които след това във вълнуваща надпревара тестваха.

24/02/2014

На 15 март в София стартира нова група за разработка на игри

За всички деца, които искат не само да играят, но и да разработват компютърни игри, стартираме нова група по програмиране в "Детската академия на Телерик". Обучението започва на 15 март 2014 г. и занятията ще се провеждат всяка събота от 9:00 до 13:00 ч. в учебния център на "Академията на Телерик" в София.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин