34 ученици разработваха игри с изкуствен интелект по време на „Празнична школа“
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

34 ученици разработваха игри с изкуствен интелект по време на „Празнична школа“

11/06/2014
На 10 юни 2014 г. в „Детската академия на Телерик“ се състоя „Празнична школа“ с ученици от всички групи на инициативата в София. В неформална атмосфера малките програмисти разработваха игри с прост изкуствен интелект, които след това във вълнуваща надпревара тестваха.

Играта, която учениците програмираха, включваше разходка в поле с определени размери и събиране на съкровища. След няколко състезателни рунда, участниците, чиито игри събират най-бързо съкровищата, станаха победили в „Празничната школа“ и получиха сертификати и специални награди от „Академията на Телерик“.

Разгледайте снимките по-долу, както и в галерията ни във Flikr, за да усетите вълнението на участниците в „Празничната школа“:

Kids_Academy_Festive_Class_1

Kids_Academy_Festive_Class_2

Kids_Academy_Festive_Class_3

Kids_Academy_Festive_Class_4

Kids_Academy_Festive_Class_5
11/06/2014

Други избрани новини

24/09/2014

Всички уроци на "Детската академия на Телерик" ще се публикуват онлайн

От тази учебна година всички уроци в „Детската академия на Телерик“ в школите ни в страната ще се дигитализират и ще се публикуват на нашия уебсайт за свободно ползване. Така децата, които не са част от инициативата и искат да се научат да програмират, ще могат да се обучават от вкъщи, следвайки своето темпо на учене.

03/09/2014

Започва новата учебна година в "Детската академия на Телерик" в София

Четвъртият сезон на "Детската академия на Телерик" в София ще стартира с три групи за начинаещи на 27 и 28 септември 2014 г. Започваме с обновена програма, даваща възможност на децата плавно да развиват умения в сферата на алгоритмичното програмиране и разработката на компютърни игри. Обучението, което е напълно безплатно, ще се провежда в нашия учебен център.

29/04/2014

Ученици от „Детската академия на Телерик“ отново първи на НОИ

Радваме се да споделим, че малките програмисти от „Детската академия на Телерик“ отново станаха шампиони на Националната олимпиада по информатика (НОИ). На първи места в групите на най-малките – Е (4 и 5 клас) и Д (6 клас) – се класираха съответно Захари Маринов от школата ни в Плевен и Димитър Чакъров от „Детската академия на Телерик“ в Пловдив.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин