Впечатленията на един малък нинджа програмист
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Впечатленията на един малък нинджа програмист

02/08/2012

"Здравейте,

Много ми хареса разходката, която ни организирахте. Беше полезно и забавно да се срещнем с истинските програмисти и да се запознаем макар за кратко с тяхната работа и да разберем какво ни очаква и какво се очаква от нас като пораснем.

Подейства ми мотивиращо да се занимавам още по-усилено с програмиране. Полезен беше сайта, който ми  даде баткото, при който ме оставихте за помощ и въпроси - Data Type Ranges (C++). Даде ми и полезни съвети за задачата  за Кривокракия урод с рекурсивна функция.



Видях снимките публикувани на сайта ви и ги показах на родителите си, така чрез тях и те направиха една виртуална разходка из вашите офиси и места за отдих и развлечения, като им обясних подробно как е минала срещата. Принтвах си снимките за спомен.

Благодаря и за значките и фланелката - много оригинални подаръци. Вчера видях един батко със същата фланелка в Мак Доналдс, интересно е да видиш хора на разни места, които без да ги познаваш разбираш с какво се занимават :-)" - Алекс Цветанов, супер нинджа в детската школа по програмиране на Телерик в София.

Кой ще бъде следващата супер нинджа?

Алекс е един от шампионите в софийската школа по програмиране, заради което имаше възможността да се разходи в сградата на Телерик, да се запознае с колегите и да разбере от първа ръка "какво правят програмистите".

Ако искате да се включите в безплатните обучения на Telerik Kids Academy през следващата учебна година и да бъдете на мястото на Алекс, регистрирайте се още сега или се свържете с ръководителите на школи във вашия град.

02/08/2012

Други избрани новини

19/09/2012

Радио Бинар и Българско национално радио подкрепят инициативата Telerik Kids Academy

Бин@р, първото българско интернет радио, ще подкрепи инициативата за качествено безплатно обучение - Национална детска академия по програмиране - Telerik Kids Academy.

28/08/2012

Официално откриване на Telerik Kids Academy от Президента

Президентът Росен Плевнелиев ще открие учебната година в Детската академия по програмиране на Телерик на 20.09.2012 г. Официалното събитие ще даде начало на 5 изцяло нови школи в: Ямбол, Стара Загора, Тутракан, Силистра и Бургас, както и на безплатните занятия в още 11 града.

17/07/2012

Една учебна година в школите по програмиране на Telerik Kids Academy

Първата учебна година на Telerik Kids Academy (октомври 2011 – юни 2012) беше изпълнена с много нови начинания, постоянен труд и самоусъвършенстване, радостни победи и стотици усмихнати детски личица.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин