Национален есенен турнир по информатика "Джон Атанасов" 23-25 ноември
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Национален есенен турнир по информатика "Джон Атанасов" 23-25 ноември

13/11/2012

От 23-ти до 25-ти ноември в град Шумен ще се проведе Есенния турнир по състезателно програмиране, организиран под егидата на МОМН.

На него участие ще вземат ученици от всички школи по програмиране Telerik Kids Academy, редом със състезатели от цялата страна. Турнирът ще е първото официално присъствено състезание за възпитаниците ни от София, Ямбол, Стара Загора, Силистра, Тутракан и Бургас.

Състезанието ще е предизвикателство и за останалите школи. В рамките на Есенния турнир по информатика децата ще покажат какво са научили до момента. Малчуганите вече имаха генерална репетиция по време на онлайн състезанието на Telerik Kids Academy, което се проведе на 10.11.2012 г. Вижте резултатите на нашите малки нинджи и официалното класиране от състезанието.

Формата за записване за XII Националния есенен турнир по информатика “Джон Атанасов” е вече отворена. Учениците и техните преподаватели ще имат възможност да се регистрират до 19.11.2012 – 17:00 часа. Организаторите са подсигурили настаняване в хотелите: “Шумен” и „Мадара“ на цена 27 лв. човек/вечер.

По време на турнира “Джон Атанасов” ще се проведе и Международен турнир по информатика.

Очаквайте новини и снимки от турнира в Шумен, както и следете за резултатите на нашите ученици.

Пожелаваме успех на всички състезатели и техните преподаватели!

13/11/2012

Други избрани новини

30/11/2012

Медали и грамоти за малките шампиони на Телерик от Националния турнир по информатика в Шумен

Историята на учениците от Telerik Kids Academy по време на първото им официално състезание през учебната 2012-2013 г. Турнирът се провежда за дванадесета поредна година и по традиция събира едни от най-добрите български състезатели по състезателно програмиране. Голяма част от децата за първи път отиваха на национално състезание и с трепет очакваха да покажат какво са научили през изминалите няколко месеца. А вълненията бяха още по-сериозни сред ръководителите на школи, които съпреживяваха всяко грешно решение и се радваха за успехите на учениците си.

30/11/2012

Три златни, три сребърни и един бронзов медал

XII издание на Националния есенен турнир по информатика се състоя на 23-25 ноември 2012 г. в гр. Шумен. Състезанието събра рекордните 355 млади информатици от цялата страна, 115 от които - възпитаници на Telerik Kids Academy.

13/11/2012

Учениците от Telerik Kids Academy София на първото си официално състезание

Във връзка с предстоящия Есенен турнир по информатика (23-25 ноември 2012 г.), ръководителят на софийската школа – Явор Никифоров, подготви специални инструкции и пояснения за всички възпитаници на Telerik Kids Academy Sofia.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин