Какво постигна Училищна Телерик Академия през 2020-2021 г. [инфографика]
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Какво постигна Училищна Телерик Академия през 2020-2021 г. [инфографика]

23/06/2021
Telerik Academy School - Infographic 2020-2021 school year

Изминалата учебна година, макар и предизвикателна, затвърди ключовото значение на дигиталната грамотност и уменията за работа с технологии. В контекста на пандемията, обучихме рекорден брой ученици и ги подготвихме за дигиталното настояще. Днес може да разгледате общите ни постижения през изминалата учебна година, както и да разберете повече за плановете ни за следващите месеци.  

23/06/2021

Други избрани новини

14/10/2021

5 ползи от обучението по разработка на игри

Курсовете по разработка на игри могат да са единствено от полза, особено ако преди това сме успели да им изградим здравословни навици далеч от екрана. Приятелите ни от prepodavame.bg подготвиха страхотна статия за 5 от най-ключовите умения, които учениците изграждат благодарение на подобни курсове. Виж кои са те

31/08/2021

Как да подадете кандидатурата на детето си в Училищна Телерик Академия?

Как можем да подготвим децата, за да бъдат успешни в дигиталната икономика сега и занапред? Като им помогнем да усвоят още в училище ключовите дигитални умения, сред които и езика на иновациите – програмирането. В Училищна Телерик Академия ще намерите специализирани за всяка възраст програми, които да въоръжат детето ви с нужните дигитални умения. Ето как всеки ученик да кандидатства за школите ни в няколко лесни стъпки.

28/04/2021

Защо е важно да подкрепяш развитието на децата

През следващата учебна година имаме амбицията да отворим поне 5 школи, като за тази цел година обединяваме сили с трима индивидуални дарители – Ангел Джигаров, Иван Делчев и Деян Витанов, заедно с които ще удвоим всички дарения до 14,000 лв. в периода 21 април - 21 май 2021. Виж какво споделиха те за пътя към успешната реализация, какво им е помогнало през годините и каква е тяхната мотивация да подкрепят Училищна Телерик Академия.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин