Детската академия на Телерик по програмиране стартира през октомври
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Детската академия на Телерик по програмиране стартира през октомври

25/08/2011

Детска академия на Телерик по програмиране е насочена към ученици от четвърти до шести клас, които проявят интерес към компютърните технологии и има за цел да им предостави солидни базисни знания, свързани с компютърното програмиране. Академията за начинаещи програмисти ще разполага с школи в най-големите български градове, като цели в дългосрочен план да разшири броя на учебните си центрове, за да може възможно най-много будни български деца да се възползват от обученията.

Очаквайте скоро повече информация за школите: къде можете да ги намерите и кога ще стартират учебната си година.

25/08/2011

Други избрани новини

28/10/2011

Telerik Kids Academy на един месец

Успешно преминаха първите уроци по програмиране за деца от четвърти до шести клас в първите школи от инициативата Детска академия на Телерик. Преподавателите от Шумен, Варна, Пловдив, Плевен, Кърджали и Търговище помогнаха на своите ученици да направят първите си крачки в програмирането.

30/08/2011

Среща с преподаватели от цяла България

Организаторите на Детската академия на Телерик се срещнаха на 10.09.2011 г. с преподаватели по Информатика и Информационни технологии от по-големите български градове, за да направят финални уточнения във връзка със старта на Академията по програмиране.

25/08/2011

Детската академия на Телерик стартира в началото на октомври

Детската академия на Телерик по програмиране за ученици от четвърти до шести клас ще започне своята първа учебна година през месец октомври 2011г.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин