Telerik Kids Academy на един месец
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Telerik Kids Academy на един месец

28/10/2011

Успешно преминаха първите уроци по програмиране за деца от четвърти до шести клас в първите школи от инициативата Детска академия на Телерик.

Преподавателите от Шумен, Варна, Пловдив, Плевен, Кърджали и Търговище помогнаха на своите ученици да направят първите си крачки в програмирането, започвайки от темите: алгоритми, среди за програмиране, елементи на езиците за програмиране, структура на програма на C и C++, типове данни, въвеждане и извеждане на данни.

Съвсем скоро в преподавателското общество на Академията ще се присъединят школи от нови български градове. 

28/10/2011

Други избрани новини

05/12/2011

Национален есенен турнир по информатика „Джон Атанасов“ 2011

Есенният турнир по информатика в Шумен тази година събра ученици от цяла България, както и състезатели по информатика от редица съседни държави: Русия, Молдова, Румъния, Хърватия и др.

24/11/2011

Есенен турнир по информатика 2011 – Шумен

Есенният турнир по информатика тази година ще се проведе в периода 25 – 27 ноември в град Шумен. Организаторите на турнира споделиха с Академията на Телерик, че в предстоящото състезание по информатика участие ще вземат два пъти повече деца в сравнение с предходните години. Удвояването броя на състезателите сред най-малките не е случайно. Детската академия на Телерик, която стартира 15 школи програмиране в по-големите български градове през месец октомври, активизира както малчуганите, така и техните преподаватели.

30/08/2011

Среща с преподаватели от цяла България

Организаторите на Детската академия на Телерик се срещнаха на 10.09.2011 г. с преподаватели по Информатика и Информационни технологии от по-големите български градове, за да направят финални уточнения във връзка със старта на Академията по програмиране.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин