Детската академия на Телерик стартира в началото на октомври
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Детската академия на Телерик стартира в началото на октомври

25/08/2011

Детската академия на Телерик по програмиране за ученици от четвърти до шести клас ще започне своята първа учебна година през месец октомври 2011г.

Академията ще подготвя своите ученици за състезания по информатика и информационни технологии, като им предоставя детайлни софтуерни познания и умения как да програмират, стартирайки от основни понятия и функционалности. Децата ще придобият солидни софтуерни умения, и ще се научат как да мислят алгоритмично и да работят в екип.

Освен уроци по програмиране, школите ще организират ежемесечни състезания по програмиране, на които учениците ще мерят сили със свои връстници от цялата страна.

25/08/2011

Други избрани новини

28/10/2011

Telerik Kids Academy на един месец

Успешно преминаха първите уроци по програмиране за деца от четвърти до шести клас в първите школи от инициативата Детска академия на Телерик. Преподавателите от Шумен, Варна, Пловдив, Плевен, Кърджали и Търговище помогнаха на своите ученици да направят първите си крачки в програмирането.

30/08/2011

Среща с преподаватели от цяла България

Организаторите на Детската академия на Телерик се срещнаха на 10.09.2011 г. с преподаватели по Информатика и Информационни технологии от по-големите български градове, за да направят финални уточнения във връзка със старта на Академията по програмиране.

25/08/2011

Детската академия на Телерик по програмиране стартира през октомври

Малко след началото на учебната година ще отбележим официалния старт на най-новата образователна инициатива на Телерик - Детска академия по програмиранел

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин