5 медала от Есенния турнир по информатика
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

5 медала от Есенния турнир по информатика

13/12/2017

Учениците в Училищна Телерик Академия се представиха отлично по време на Националния есенен турнир по информатика, който се проведе на 24-26 ноември в Шумен. Те спечелиха един златен, два сребърни, два бронзови медала и множество грамоти в групите 4-5 клас (Е) и 6-7 клас (D). Шампионите идват от четири школи на Академията в страната.

Telerik_Kids_Academy_Fall_Contest

Учениците от школата на Училищна Телерик Академия в Пловдив с преподавателката си Цветана Димитрова

В група Е първо и второ място грабнаха Петър Узунов и Демира Недева от Пловдив, а трети се нареди Веселин Маркович от Варна. В група D със сребърен медал си търгна Ясен Пенчев от Габрово, а бронзово отличие получи Велислав Гърков от София.

Възпитаниците на Училищна Телерик Академия представляваха 56% от всички състезатели в двете възрастови категории.

13/12/2017

Други избрани новини

10/01/2018

Предстоят нови програми за деца и младежи в четири града

През февруари стартираме изцяло нови програми по дигитални науки (Digital Science) и разработка на игри (Game Development) за деца и младежи в София, Габрово, Враца и Разград. Програмата „Дигитални науки“ е ново обучение, което помага на учениците да развият ключови дигитални умения и да се запознаят с професиите на бъдещето извън програмирането.

20/12/2017

Какво постигна екипът на Телерик Академия през 2017 г.

Преди точно една година Телерик Академия обяви, че се отделя като самостоятелна образователна организация под ръководството на четиримата й основатели Бойко Яръмов, Светозар Георгиев, Васил Терзиев и Христо Косев. 2017 г. бешe изключително динамична, изпълнена с нови идеи и мащабни планове, програми, вдъхновени от нуждите на бизнеса, предизвикателства и успехи.

24/11/2017

Училищна Телерик Академия стартира школа по програмиране в Севлиево

През ноември беше открита първата школа по програмиране на Училищна Телерик Академия в гр. Севлиево. Тя е насочена към ученици в 4-7 клас с интерес към дигиталните технологии, математиката и създаването на компютърни програми. Обучението е безплатно за децата и техните родители.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин