×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Отваряме приема за учебната 2019-2020 г. в 90 школи в 25 града

09/09/2019

Училищна Телерик Академия ще обучи близо 2 хил. ученици в над 90 школи в 25 града в страната 

Новата учебна година в Училищна Телерик Академия започва с летящ старт. Поставяме началото, като отваряме врати в над 90 школи в рекордните 25 града в цялата страна!

Интересът към програмите ни непрекъснато расте. Затова тази учебна година почти удвояваме населените места, в които имаме присъствие и отваряме врати в цели 11 нови локации с над 40% увеличение на броя школи. Бургас, Абланица, Доспат, Златоград, Рудозем, Монтана, Панагюрище, Първомай, Силистра, Смолян и Харманли са новите населени места в България, където децата ще се подготвят за дигиталното бъдеще, развивайки логическото мислене и креативността си. Разгледай всички школи и намери най-близката до теб. 

Telerik Academy School

Отворен прием за 4-7 и 8-12 клас
На 9-ти септември стартираме приема за програмите ни за 4-7 и 8-12 клас. Учениците ще могат да кандидатстват онлайн през сайта ни до 22-ри септември в София и до 29-ти за останалите градове в страната.

Разнообразие от програми

  • С „Дигитални науки“ ще разберат повече за роботиката, изкуствения интелект, 3D принтерите, виртуалната реалност и за това как да учат по-бързо и ефективно.
  • С програмата „Алгоритмично програмиране“ ще се подготвят за национални състезания по информатика и  ще опознаят интересния свят на програмирането.
  • С програмата „Разработка на игри“ ще имат шанса да създават сами интерактивни компютърни игри и да решават технологични проблеми.
  • Разработка на приложения“ е изцяло новата ни програма за 8-12 клас в гр. София. С нея учениците ще създават динамични уеб сайтове и професионални уеб и мобилни приложения с най-модерните технологии.

Вълнуваме се да посрещнем новите ученици, които усвоявайки тънкостите на програмирането и дигиталните технологии, ще се подготвят за едни от най-перспективните професии сега и за в бъдеще. 

09/09/2019

Други избрани новини

06/04/2020

9 трика да запомните учебния материал бързо и лесно

Както когато учиш в училище, така и когато учиш сам вкъщи, най-голямото предизвикателство е да запомниш преподадения или прочетен материал. В тази статия споделяме с теб полезни трикове и тактики, които ще ти помогнат да повишиш многократно количеството и качеството на запомнената информация.

31/03/2020

Как да учите ефективно онлайн

Живеем в бързо променящ се свят, в който технологиите са от основно значение за нашето развитие. Сега повече от всякога в условията на извънредно положение и учене онлайн. Преминаването към дистанционно обучение е голямо предизвикателство за всички и налага създаването на нови методи и навици на учене. Затова споделяме изпитани методи, с които да учиш по-бързо и ефективно от вкъщи.

24/03/2020

10 правила за безопасно сърфиране в интернет

В условията на извънредно положение училищата и учениците трябваше да преминат към онлайн обучение. За всички ситуацията е нова и изисква да се приспособим, като повече от всякога ключови за деца, родители и учители са дигиталните умения и безопасност. Затова със серия от постове ще ти помогнем да бъдеш уверен във време, в което всичко се случва онлайн.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин