Обучения на MindHub по програмите на Училищна Телерик Академия
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Обучения на MindHub по програмите на Училищна Телерик Академия

23/08/2019

Любопитна новина! Приятелите ни от MindHub пускат нови обучения за ученици между 12 и 15 години през септември, които ще се водят по програми и материали на Училищна Телерик Академия.

Обученията на MindHub досега бяха за деца до 11 години, а вече ще обхванат и ученици до 15 години с теми, съобразени с отделните възрастови групи. През 2021 г. екипът на MindHub планира да добави и курсове за младежи между 16 и 18 години отново по нашите програми.

Повече възможности
Отваряйки достъпа до част от програмите ни и съпътстващите ги методология и материали за учениците на MindHub, целим да осигурим още една допълнителна възможност за младежите на възраст 12-18 години да навлязат в света на дигиталните технологии и да се научат да програмират.

Разбира се, това по никакъв начин не заменя основния ни модел. Вече близо 10 г. Училищна Телерик Академия предоставя безплатно ИТ обучение на ученици от 1-ви до 12-ти клас. За този период сме обучили над 10 хил. деца на програмиране и дигитални науки, подготвяйки ги за професиите на бъдещето. Над 1600 деца в 67 школи в 15 града в страната се подготвяха при нас само в рамките на учебната 2018-2019 г. Това е с 15% повече ученици спрямо предходния сезон и 5 изцяло нови града, станали част от мрежата ни.

Целим да продължим да разширяваме обхвата и мащаба на Училищна Телерик Академия с присъствие в още региони и повече школи в страната. Същевременно осъзнаваме, че не можем да покрием нарастващия с всяка година интерес към програмите ни. Затова се радваме, че част от програмите ни ще са в основата на новите обучения на MindHub и така ще достигнат до повече деца!

Children Coding

23/08/2019

Други избрани новини

09/09/2019

Кандидатстване в Училищна Телерик Академия в 3 лесни стъпки

Ако искате да подготвите детето си за професиите на бъдещето, в Училищна Телерик Академия ще намерите специализирани за всяка възраст програми, които ще го въоръжат с нужните дигитални умения. В тях ще се научи да управлява технологиите, ще опознае основите на програмирането и развие логическото си мислене и креативност - и това е само началото.

09/09/2019

Отваряме приема за учебната 2019-2020 г. в 90 школи в 25 града

Новата учебна година в Училищна Телерик Академия започва с летящ старт. Поставяме началото, като отваряме врати в над 90 школи в рекордните 25 града в цялата страна. Стартираме приема за програмите ни за 4-7 и 8-12 клас. Учениците ще могат да кандидатстват онлайн през сайта ни до 22-ри септември в София и до 29-ти за останалите градове в страната.

15/08/2019

Стартът на учебната година наближава

Съвсем скоро отваряме кандидатстването за учебната 2019-2020 година. Запази си 9 септември в календара, когато ще стартира кандидатстването. Ще имаш възможност да избираш между програмите ни по дигитални науки, разработка на игри и алгоритмично програмиране.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин