Отворен е приемът в Училищна Телерик Академия в Плевен
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Отворен е приемът в Училищна Телерик Академия в Плевен

27/09/2017

Всички ученици с интерес към програмирането и технологиите в 4-7 клас могат да кандидатстват до 6 октомври

На 7 октомври в школата ни в гр. Плевен стартират две нови групи по програмиране, подходящи съответно за напълно начинаещи и за деца с познания в областта. Кандидатстването е отворено до 6 октомври. Обученията се провеждат в Математическа гимназия „Гео Милев“ и са безплатни за учениците.

Telerik Kids Academy - Pleven

За ученици в 4-5 клас
Групата за начинаещи е насочена към деца в 4-5 клас. При интерес е необходимо родителите на кандидатите да се свържат с преподавателя на школата Петя Христов. Учениците преминават през входен тест, който се състои от 20 логически задачи и отнема 45 мин. Изпитът наподобява задачите от състезание "Кенгуру" за 4-5 клас. Занятията ще се провеждат всяка събота от 08:30 ч. до 10:45 ч.

За ученици в 6-7 клас
По-големите ученици, които проявяват интерес към обучението, е необходимо да разполагат с предварителни знания по програмиране. Вместо входен изпит, кандидатите трябва да демонстрират добро начално ниво в рамките на дискусия с преподавателя. Обученията се провеждат всяка събота от 11:30 ч. до 13:45 ч. За повече информация за приема можете да се свържете директно с преподавателя Петя Христова. 

За Училищна Телерик Академия
Училищна Телерик Академия е най-мащабната частна програма за обучение по програмиране на деца на възраст от 10 до 13 г. През учебната 2016-2017 г. в нея се обучават 1000 деца в общо 36 групи по програмиране в 11 града в България. Целта на курсовете е да дадат възможност на повече деца от различни части на страната да се запознаят с програмирането и най-новите технологии, подготвяйки се за професиите на бъдещето.

27/09/2017

Други избрани новини

24/11/2017

Училищна Телерик Академия стартира школа по програмиране в Севлиево

През ноември беше открита първата школа по програмиране на Училищна Телерик Академия в гр. Севлиево. Тя е насочена към ученици в 4-7 клас с интерес към дигиталните технологии, математиката и създаването на компютърни програми. Обучението е безплатно за децата и техните родители.

13/11/2017

Донка Капралова: „Училищна Телерик Академия дава равен шанс на всички деца да развият ключови дигитални умения и знания по програмиране“

Донка Капралова е завършила Софийския университет „Св. Климент Охридски“ с две специалности – компютърен програмист и учител по математика, които съумява да съчетае прекрасно, като става първият учител по информатика в ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ Габрово, а по-късно учител по математика в Националната Априловска гимназия.

13/09/2017

Отлично представяне на България на първата Европейска младежка олимпиада по информатика eJOI

Българските състезатели завоюваха общо 8 медала по време на първата Европейска младежка олимпиада по информатика, на която София беше домакин в периода 7-13 септември. Мартин Копчев, възпитаник на Училищна Телерик Академия в Габрово, спечели златен медал. Българските участници завоюваха още два сребърни и един бронзов медал, а вторият български отбор, който участва извън класирането, спечели още три сребърни и един бронзов медал.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин