Летни занимания с Училищна Телерик Академия
×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Летни занимания с Училищна Телерик Академия

15/08/2019

Summer Camps Telerik Academy School

Над 180 ученици се обучаваха безплатно в летните ни лагери в София, Пловдив и Враца през юли

Кой каза, че през лятото ученето спира? В разгара на този сезон през юли организирахме летни лагери по дигитални науки и разработка на игри за първи път в три града: Враца, Пловдив и София. Над 180 ученици имаха възможност да се докоснат до програмите ни в рамките на една седмица, да изследват света на програмирането и информационните технологии и да преценят дали искат да се развиват в тази област. Заредени с много мотивация и положителна енергия, всеки ден децата и младежите развиваха уменията си и получаваха нови знания.

Какво научиха през лятото?

В лятната школа по дигитални науки за 4-7 клас във Враца учениците разбраха повече за блоковото програмиране, безопасното сърфиране в интернет и т.нар. суперпамет. Темата за това какъв ще бъде утрешният ден и какво ще работят хората в бъдеще също провокира сериозно интереса им и даде начало на завладяващи дискусии.

Summer Camps Vratsa

В Пловдив децата се запознаха с основите на програмирането с JavaScript, анимирането и разработката на популярни игри в летния лагер по разработка на игри за 4-7 клас. Любознателни и проактивни, учениците задаваха много въпроси във връзка с преподавания материал.

Summer Camps Plovdiv

Заради големия интерес в София отворихме цели 3 школи - дигитални науки за 4-7 клас и разработка на игри за 4-7 клас и за 8-12 клас.

Тук, най-големите ученици научиха повече за еволюцията на съвременните технологии и основите на програмирането и имаха възможността да разработват игри както самостоятелно, така и по отбори.

Summer Camps Sofia

Щастливи от наученото и страхотното приключение, децата споделиха, че нямат търпение да се включат и в програмите ни наесен. Ние също ги очакваме!

Ако искаш и ти да се запознаеш с обученията ни, можеш да го направиш ето тук: https://www.telerikacademy.com/school

15/08/2019

Други избрани новини

23/08/2019

Обучения на MindHub по програмите на Училищна Телерик Академия

Любопитна новина! Приятелите ни от MindHub пускат нови обучения за ученици между 12 и 15 години през септември, които ще се водят по програми и материали на Училищна Телерик Академия.

15/08/2019

Стартът на учебната година наближава

Съвсем скоро отваряме кандидатстването за учебната 2019-2020 година. Запази си 9 септември в календара, когато ще стартира кандидатстването. Ще имаш възможност да избираш между програмите ни по дигитални науки, разработка на игри и алгоритмично програмиране.

17/07/2019

Положителният ефект на Училищна Телерик Академия - инфографика

Вече близо 10 г. подготвяме следващите поколения за дигиталните професии на бъдещето с програми по алгоритмично програмиране, разработка на игри и дигитални науки. Обучили сме безплатно над 10 000 ученици досега, като през учебната 2018-2019 г. достигнахме рекордните 1600 деца в 65 школи. Научете повече за ефекта от програмите ни в нашата инфографика.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин