×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Обучения на MindHub по програмите на Училищна Телерик Академия

23/08/2019

Любопитна новина! Приятелите ни от MindHub пускат нови обучения за ученици между 12 и 15 години през септември, които ще се водят по програми и материали на Училищна Телерик Академия.

Обученията на MindHub досега бяха за деца до 11 години, а вече ще обхванат и ученици до 15 години с теми, съобразени с отделните възрастови групи. През 2021 г. екипът на MindHub планира да добави и курсове за младежи между 16 и 18 години отново по нашите програми.

Повече възможности
Отваряйки достъпа до част от програмите ни и съпътстващите ги методология и материали за учениците на MindHub, целим да осигурим още една допълнителна възможност за младежите на възраст 12-18 години да навлязат в света на дигиталните технологии и да се научат да програмират.

Разбира се, това по никакъв начин не заменя основния ни модел. Вече близо 10 г. Училищна Телерик Академия предоставя безплатно ИТ обучение на ученици от 1-ви до 12-ти клас. За този период сме обучили над 10 хил. деца на програмиране и дигитални науки, подготвяйки ги за професиите на бъдещето. Над 1600 деца в 67 школи в 15 града в страната се подготвяха при нас само в рамките на учебната 2018-2019 г. Това е с 15% повече ученици спрямо предходния сезон и 5 изцяло нови града, станали част от мрежата ни.

Целим да продължим да разширяваме обхвата и мащаба на Училищна Телерик Академия с присъствие в още региони и повече школи в страната. Същевременно осъзнаваме, че не можем да покрием нарастващия с всяка година интерес към програмите ни. Затова се радваме, че част от програмите ни ще са в основата на новите обучения на MindHub и така ще достигнат до повече деца!

Children Coding

23/08/2019

Други избрани новини

06/04/2020

9 трика да запомните учебния материал бързо и лесно

Както когато учиш в училище, така и когато учиш сам вкъщи, най-голямото предизвикателство е да запомниш преподадения или прочетен материал. В тази статия споделяме с теб полезни трикове и тактики, които ще ти помогнат да повишиш многократно количеството и качеството на запомнената информация.

31/03/2020

Как да учите ефективно онлайн

Живеем в бързо променящ се свят, в който технологиите са от основно значение за нашето развитие. Сега повече от всякога в условията на извънредно положение и учене онлайн. Преминаването към дистанционно обучение е голямо предизвикателство за всички и налага създаването на нови методи и навици на учене. Затова споделяме изпитани методи, с които да учиш по-бързо и ефективно от вкъщи.

24/03/2020

10 правила за безопасно сърфиране в интернет

В условията на извънредно положение училищата и учениците трябваше да преминат към онлайн обучение. За всички ситуацията е нова и изисква да се приспособим, като повече от всякога ключови за деца, родители и учители са дигиталните умения и безопасност. Затова със серия от постове ще ти помогнем да бъдеш уверен във време, в което всичко се случва онлайн.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин