×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
news-banner

Новини

Обучения на MindHub по програмите на Училищна Телерик Академия

23/08/2019

Любопитна новина! Приятелите ни от MindHub пускат нови обучения за ученици между 12 и 15 години през септември, които ще се водят по програми и материали на Училищна Телерик Академия.

Обученията на MindHub досега бяха за деца до 11 години, а вече ще обхванат и ученици до 15 години с теми, съобразени с отделните възрастови групи. През 2021 г. екипът на MindHub планира да добави и курсове за младежи между 16 и 18 години отново по нашите програми.

Повече възможности
Отваряйки достъпа до част от програмите ни и съпътстващите ги методология и материали за учениците на MindHub, целим да осигурим още една допълнителна възможност за младежите на възраст 12-18 години да навлязат в света на дигиталните технологии и да се научат да програмират.

Разбира се, това по никакъв начин не заменя основния ни модел. Вече близо 10 г. Училищна Телерик Академия предоставя безплатно ИТ обучение на ученици от 1-ви до 12-ти клас. За този период сме обучили над 10 хил. деца на програмиране и дигитални науки, подготвяйки ги за професиите на бъдещето. Над 1600 деца в 67 школи в 15 града в страната се подготвяха при нас само в рамките на учебната 2018-2019 г. Това е с 15% повече ученици спрямо предходния сезон и 5 изцяло нови града, станали част от мрежата ни.

Целим да продължим да разширяваме обхвата и мащаба на Училищна Телерик Академия с присъствие в още региони и повече школи в страната. Същевременно осъзнаваме, че не можем да покрием нарастващия с всяка година интерес към програмите ни. Затова се радваме, че част от програмите ни ще са в основата на новите обучения на MindHub и така ще достигнат до повече деца!

Children Coding

23/08/2019

Други избрани новини

18/12/2019

Шеметна година за Училищна Телерик Академия

2019 г. беше изключително динамична за Училищна Телерик Академия и изпълнена с успехи. За да сте в крак със случващото се, споделяме кратко обобщение на постигнатото тази година и плановете ни за следващата. Прочетете докрай, за да научите какво предстои през 2020 г.

09/09/2019

Кандидатстване в Училищна Телерик Академия в 3 лесни стъпки

Ако искате да подготвите детето си за професиите на бъдещето, в Училищна Телерик Академия ще намерите специализирани за всяка възраст програми, които ще го въоръжат с нужните дигитални умения. В тях ще се научи да управлява технологиите, ще опознае основите на програмирането и развие логическото си мислене и креативност - и това е само началото.

17/07/2019

Положителният ефект на Училищна Телерик Академия - инфографика

Вече близо 10 г. подготвяме следващите поколения за дигиталните професии на бъдещето с програми по алгоритмично програмиране, разработка на игри и дигитални науки. Обучили сме безплатно над 10 000 ученици досега, като през учебната 2018-2019 г. достигнахме рекордните 1600 деца в 65 школи. Научете повече за ефекта от програмите ни в нашата инфографика.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин