×
academy-school-top-info
Подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето с безплатни школи по програмиране и дигитални науки. Помогни ни да обучим още повече ученици. ВИЖ КАК.
for-parents-banner

За родители

Защо дигитални науки?

Програмата „Дигитални науки“ е основополагаща за останалите ни обучения. Тя изгражда у учениците ключови умения за успех в дигиталната икономика: по-бърз и ефективен процес на учене, разпознаване и избягване на опасностите в интернет, управление на технологиите, създаване на лесни компютърни програми. Умения, полезни както в училище и университета, така и за кариерната реализация на следващите поколения.

  • Само до 4 години 95% от професиите ще изискват дигитални умения;
  • Близо ½ от познатите днес кариерни възможности ще изчезнат до 2030 г.;
  • За да бъдат конкурентоспособни и подготвени за професиите на бъдещето, децата ни трябва да познават технологиите, да се адаптират и учат бързо.

Програмата предлага 1 ниво на обучение, което не изисква предварителни знания в областта на дигиталните технологии. Тя е основополагаща за останалите ни програми.

Защо програмиране?

Езиците за програмиране се усвояват по-естествено, когато децата растат с тях. Заниманията по „Разработка на игри“, „Разработка на уеб приложения“ и „Алгоритмично програмиране“ развиват логическото мислене, уменията за решаване на проблеми и креативността на децата и разпалват интереса им към други предмети.

  • Непознаването на компютърния език скоро ще бъде равносилно на неграмотност;
  • 90% от щатите в САЩ имат политики за развитие на компютърните науки в училищата. В България, където ИТ секторът е сред най-бързо растящите и перспективни, все още не е широко застъпено.

Програмите ни имат 2-3 нива на обучение с нарастваща трудност. Първо ниво не изисква познания по програмиране, а след успешно завършване, децата автоматично продължават в следващото ниво. 

При наличието на предварителна подготовка детето ви може да се включи в ниво за напреднали, пишете ни на info@telerikacademy.com.

Програмите на Училищна Телерик Академия

For Parents - Telerik Academy School For_Parents_Graphic_Mobile
support-us

Подкрепете ни

Най-добрата инвестиция, която можем да направим за децата ни, е да ги подготвим за дигиталното бъдеще, което ги очаква.

Нека започнем сега.

footer-school

Благодарим Ви!

You will receive an email from us shortly

check
footer-school

Всичко ново по имейл

Aбонирай се за месечния ни бюлетин