Telerik Academy

Сподели тази страница

Всички курсове за студенти

Курс „Уеб front-end разработка“

Web Front-end Development Course

Курсът „Уеб front-end разработка“ затвърждава придобитите знания за HTML и CSS. Разглежда се инструмента Photoshop за работа с изображения и се обяснява как от даден дизайн на Photoshop да се изгради цялостен уебсайт. Обучението е подходящо за начинаещи разработчици на уеб сайтове, уеб front-end разработчици, графични и уеб дизайнери.


Кога и как можете да се запишете?


Присъствено обучение

Курсът стартира на 18 септември 2017 г. За да посещавате курса присъствено, трябва да сте участник в направление „Front-end разработка" в Софтуерна Телерик Академия.


Онлайн обучение

За да се включите в курса онлайн, е необходимо да сте преминали успешно курсове „Основи на JavaScript“, „JavaScript UI&DOM“ и „JavaScript приложения“, семинари "UX дизайн" и "SPA приложения с Angular 2". Регистрацията за онлайн участие приключи. Видео записи от лекциите се качват в онлайн системата ни в рамките на два работни дни след провеждането им.

Разгледайте учебните материали


Изисквания за участие в курса „Рязане на сайтове“


Какво ще научите от курса „Уеб front-end разработка“?

От курса „Уеб front-end разработка“ ще научите как да превърнете уеб дизайн проект, нарисуван на Photoshop, в реален уеб сайт, състоящ се от HTML, CSS, изображения, скриптове и други ресурси. По време на курса:

  • Ще направите първия си сайт по даден графичен дизайн
  • Ще се научите да съобразявате областите от дизайна и да ги имплементирате чрез HTML и CSS
  • Ще се научите как да работите с Photoshop и как да създавате собствен дизайн

Оценяване

Оценяването се осъществява посредством практически проект, който обхваща изучавания материал в курс „Уеб front-end разработка“:

  • Практически проект и защита – състои се в разработка на практически проект, в който се демонстрира владеене на изучавания материал в дълбочина. Проектът се защитава на живо пред преподавателския състав. По време на защитата курсистът трябва да е подготвен да отговаря на въпроси и да променя или добавя функционалност на момента.


Официална дискусионна група (форум на курса)

Официалната дискусионна група на курс „Уеб front-end разработка“ е отворена за вашите въпроси, дискусии и обратна връзка.


Какво ново