Telerik Academy

Сподели тази страница

Всички курсове за студенти

Лектори

 • Doncho_Minkov

  Дончо Минков

  Старши технологичен трейнър, „Академия на Телерик“, Progress

  Дончо е един от първите технологични трейнъри в „Академията на Телерик“. Присъединява се към инициативата през 2010 г., веднага след като завършва първото издание на „Софтуерната академия на Телерик“. Още от ученик Дончо проявява засилен интерес към алгоритмите и състезателното програмиране и преследва страстта си към технологиите и във висшето си образование. Дончо има дълбоки познания по разработка на native и хибридни мобилни приложения, десктоп приложения и уеб приложения с .NET, Node.js и JavaScript. Обича да разучава нови неща и да споделя наученото.

  LinkedIn Blog
 • Кристиян Цъклев

  Технологичен трейнър, „Академия на Телерик“, Porgress

  Кристиян е състезател по информатика с участия в редица национални и международни олимпиади. Има дълбоки познания по алгоритмично програмиране. Харесва опростените, нестандартни и елегантни решения на софтуерни задачи. Обича да изучава как работят софтуерът, хардуерът и светът, да измисля начини за оптимизиране на кода и софтуерните системи и да споделя наученото. Преди да се писъедини към трейнърски екип на „Академията на Телерик“, Кристиян е помощник-лектор в „Детската академия на Телерик“ и „Алго академията на Телерик“. Освен от програмиране се интересува и от математика, физика, електроника. Освен от прогамиране се интересува и от математика, физика, електроника.

 • Константин Симеонов

  Технологичен трейнър, „Академия на Телерик“, Progress

  Константин е студент във ФМИ в Софийския университет. Завършил е направление „Разработка на уеб приложения“ в „Софтуерната академия на Телерик“ - сезон 2015-2016, където задълбочава уменията си в разработването на уеб приложения с ASP.NET, Node.js и JavaScript. Харесва интересни задачи и предизвикателства в програмирането. Обича да се развива, да учи и да работи в екип.

 • Ключови думи: курс, JavaScript, уеб програмиране, програмиране, лектори, трейнъри, преподаватели