Telerik Academy

Сподели тази страница

Курс „Windows 8 Store приложения със XAML“

Windows 8 Store Applications with XAML Course

Windows 8 Store е най-бързо развиващият се магазин за приложения, като броят на предлаганите вече надминава 70 000. Ако искате да се присъедините към общността от разработчици на приложения за най-новата операционна система на Microsoft, включете се в новия ни курс – „Windows 8 Store приложения със XAML“. По време на обучението ще се научите да създавате качествени, функционални и интересни приложения за Windows 8 Store. Ще се запознаете с компонентите и класовете на Windows 8 Store, с шаблоните за изграждането на приложения, различните контроли. Обучението ще завърши с практически изпит.

Курсът ще започне на 18 септември и ще се провежда всеки работен ден от 10:30 ч. до 16:00 ч. до 30 септември. Лекциите ще се провеждат в зала Ultimate в Академията на Телерик. 

Курсът приключи. Ако искате да се научите да създавате приложения за Windows 8 Store, учете с нашите учебни материали.

Гледайте видео лекциите

След края на курса вие ще можете:

  • Да създавате цялостни и качествени приложения за Windows 8 Store
  • Да създавате приложения за Windows Phone 8

Изисквания за участие в курса "Windows 8 Store приложения със XAML"


Как да се включите в курса

Обучението е част от направлението "Софтуерни технологии" в Софтуерната академия на Телерик. Освен присъствено курсът ще се провежда и онлайн. 


Оценяване

Оценката за курса ще се базира на домашните работи и финалния изпит.


Официална дискусионна група (форум на курса)

Официалната дискусионна група на курса "Windows 8 Store приложения със XAML" е отворена за вашите въпроси, дискусии и обратна връзка.


Какво ново