Telerik Academy

Сподели тази страница

Всички курсове за студенти

Безплатен SEO курс 2013 - лектори


 • Ognyan Mladenov

  Огнян Младенов

  Oсновател и съсобственик на SEOM.bg

  Огнян Младенов е основател и съсобственик на SEOM.bg, интернет маркетинг компания, специализирана в предлагането на качествени SEO услуги, курсове, фирмени обучения и консултации. Негови клиенти са голяма част от успешните сайтове на големи брандове. Провежда курсове за оптимизация за търсачки към eAcademy. Един от организаторите на SEO конференцията в България и чест лектор на много от големите събития на ИТ бранша в България.

  LinkedIn Google+
 • Eduard Dimitrov

  Едуард Димитров

  SEO специалист и собственик на 3D Уеб дизайн

  Едуард Димитров е собственик на 3D Уеб дизайн ЕООД и човека, стоящ зад SЕО  оптимизацията на над 500 български уеб сайта. Той е "виновникът" за класирането в Google на над 3000 англоезични сайта (3D Уеб дизайн продава на едро на чуждестранни клиенти SEO услуги, които се изпълняват под негово ръководство). Едуард се занимава само с професионална SEO оптимизация от над шест години - без никаква друга дейност и е човекът, ръководил 3D Уеб дизайн при разработката на над 20 уеб базирани SEO инструмента и разработката на над 50 SEO приложения за Joomla, WordPress, Oscommerce, Zen Cart и други системи за контрол на съдържание.

  LinkedIn Google+
 • DStamenov

  Димитър Стаменов

  SEO специалист и програмист

  Мениджър проекти в Славяна софт. От 2001 се занимава с уеб разработване, а от 2005 работи и в областта на SEO оптимизацията. Създател на популярните SEO инструменти на сайта SEORanks.

  Blog Google+ 
 • KalinKarakehayov

  Калин Каракехайов

  SEO специалист

  Калин Каракехайов е бивш професионален шахматист, който се занимава професионално със SEO от 5 години. Фен на Wordpress и изграждането от мрежи от сайтове с цел линкбилдинг. Част от отбора, спечелил SEO състезанието Ипотпал. Последната година работи по нова българска търсачка - http://napred.bg

   Google+  Blog
 • Genadi

  Генадий Воробьов

  Ръководител на Optimization.bg

  Професионален опит в SEO - 4 години. Успешно оптимизира и класира, с което помага на немалко бизнеси.

  BlogGoogle+
 • evgeni-yordanov

  Евгени Йорданов

  Head of Search & Social at First Online Solutions

  Той е експерт не само по SEO и Социални мрежи, но и Интернет маркетинг като цяло. Изпълнява ключови проекти за едни от най-големите специалисти на световно ниво в SEO областта – SEOmoz (US), Distilled (UK) и др. Доказан професионалист, водещ лектор на конференции различни по размер и с различно, дори и международно, участие.

  LinkedIn BlogBlogGoogle+
 • Lyubomir Lyubomirov

  Любомир Любомиров

  Копирайтър и контент едитор в „Rocket Studio” Варна

  Повече от девет години се занимава с рекламно писане и за това време има множество успешни кампании за община Варна, Subway, БМФ, Нетинфо. Услугите, котио предлага неговият екип, са свързани със създаване на съдържание за уебсайтове и социални медии, изготвяне на текстове за офлайн медии, кампании или PR. Блогър и колумнист, който вярва  с религиозна фанатичност, че добрият текст ще спаси света.


 • Ivo Apostolov

  Иво Апостолов

  bTV Media Group

  Иво Апостолов е специалист по разработване и управление на онлайн проекти. Той е съсобственик и мениджър на един от първите сайтове за групово пазаруване в България – СЛОН.БГ, продаден по-късно на Офертомат. Разполага с богат опит в сферата на финансите, финансовото управление, управлението на информационни системи и проекти.

  LinkedIn Google+ 
 • teodor-zahariev

  Теодор Захариев

  SEO специалист в StudioKipo.com

  Теодор Захариев е в професионалната SEO сфера от 2010 година. В момента е SEO специалист в екипа на Уеб дизайн студио Кипо - уеб агенция с 6-годишен опит в SEO, корпоративна идентичност и изработка на сайтове. Поддържа собствен блог SEOTEO.info, в който можете да намерите полезна и актуална информация за оптимизация на сайтове. Успешно завършва SEO курсa на Telerik Academy през края на 2011г.

  LinkedIn Google+Blog
 • Svetlin Nakov

  Д-р Светлин Наков

  20+ години опит като софтуерен специалист, консултант и лектор. Автор е на 6 книги, свързани с програмиране и софтуерно инженерство, добре познат университетски лектор и говорител на различни технологични събития.

Ключови думи: SEO, курс, безплатен SEO курс, оптимизация на сайтове, управление на онлайн репутация, online reputation management, лектори