Telerik Academy

Сподели тази страница

Лектори в курса Google AdWords


 • Ивелина Манова

  Google Certified Trainer

  Работила е като Google AdWords & Analytics специалист за финансови компании като Делтасток и Trader.bg и е управлявала рекламни кампании на някои от най-големите рекламодатели в България, докато е изпълнявала длъжността SEM expert в дигитална агенция Interactive share. Ивелина е сертифициран специалист за Google AdWords и Google Analytics.

  LinkedIn
 • Кирил Желев

  Google Certified Trainer

  Кирил Желев работи в областта на дигиталната реклама и технологии от 1998 година. През годините работи по интернет проекти за международни компании в областта на човешките ресурси, туризма, недвижимите имоти и рекламата. Има повече от 10 години опит в работата с продуктите и услугите на Google. В момента е Управляващ партньор в дигитална агенция Методия Уеб ООД и сертифициран Google AdWords Trainer.

  LinkedIn
 • Google AdWords Trainer - Stanislav Dimitrov

  Станислав Димитров

  Google Certified Trainer

  Станислав Димитров има 8-годишен професионален опит в сферата на SEO/PPC реклама за български и чуждестранни клиенти като UNICEF, Pizza Hut и Holiday Inn. Образование и след дипломна квалификация от University of Westminster и Griffith College Dublin. Сертифициран специалист за Google AdWords и Google Analytics

  LinkedIn