Telerik Academy

Сподели тази страница

Всички курсове за студенти

Лектори

 

 • Nikolay_Kostov

  Николай Костов

  Мениджър "Софтуерно инженерство", Телерик АД

  Николай е дългогодишен участник в редица ученически и студентски олимпиади и състезания по информатика, двукратен победител в проектните категории "Приложни програми" и "Интернет приложения" на Националната олимпиадата по информационни технологии. Има богат опит в проектирането и изграждането на интернет и десктоп приложения, алгоритмичното програмиране и техническото обучение. Ники е Microsoft Certified Trainer (MCT), Microsoft Certified Professional (MCP), Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD), съавтор и основен редактор на книгата "Въведение в програмирането със C#".

  LinkedIn Blog
 • Doncho_Minkov

  Дончо Минков

  Старши технологичен трейнър, Телерик АД

  Дончо се занимава с алгоритми и състезателно програмиране още от малък. Впоследствие интересът му се задълбочава в университета и "Софтуерната Академия на Телерик". Дончо има дълбоки познания по разработката на native и хибридни мобилни приложения, десктоп приложения и уеб приложения с .NET, Node.js и JavaScript. Обича да разучава нови неща и да споделя наученото.

  LinkedIn Blog
 • Ilian Iliev

  Илиян Илиев

  Софтуерен инженер, Телерик АД

  Илиян работи като като софтуерен инженер в един от cloud екипите в Telerik Corporation. Той е завършил с отличие софтуерната академия на Телерик и от тогава се занимава с програмиране за Windows Azure.

  Blog 

 • Danail Alexiev

  Данаил Алексиев

  Технологичен трейнър, SoftAcad

  Софтуерен консултант, Axway

  Данаил има 4 години опит с разработката на софтуер, предимно с Java технологиите. Той е съавтор на книгата "Въведение в програмиране с Java" и често е лектор на семинари и събития за разработчици.

 • Nikolay Tomitov

  Николай Томитов

  Технологичен трейнър и съсобственик на център за обучение на софтуерни инженери SoftAcad 

  Николай има 5 годишен опит в програмирането и работи като Java developer в Next Generation Payments (част от MoneyBookers). Бил е лектор на различни технологични събития.

 • Georgi Georgiev

  Георги Георгиев

  Технологичен трейнър, Телерик АД

  Георги е технологичен трейнър в софтуерната академия на Телерик. Той се занимава с програмиране от ученическите си години, когато участва в редица олимпиади по информатика и информационни технологии и често печели награди на български и световни състезания по програмиране.

 • Emil Tabakov

  Емил Табаков

  Ръководител на екип, Телерик АД

  Емил е ръководител на екип в Телерик, където се занимава с имплементиране на решения базирани на Sitefinity. Той е победител в Националната ИТ олимпиада през 2004 г. Занимава се с програмиране от повече от 10 години.

    LinkedIn Blog

 • Svetlin Nakov

  Д-р Светлин Наков

  20+ години опит като софтуерен специалист, консултант и лектор. Автор е на 6 книги, свързани с програмиране и софтуерно инженерство, добре познат университетски лектор и говорител на различни технологични събития.