Telerik Academy

Сподели тази страница

Всички курсове за студенти

Състезание по алгоритмично програмиране

„Алго академия на Телерик“ - май 2016 г.

Искате да предизвикате уменията си по алгоритмично програмиране? Вземете участие в последното състезание на „Алго академията на Телерик“ и покажете колко сте добри в програмирането на алгоритми.

Надпреварата ще се проведе на 27 май 2016 г. от 10:00 ч. в зала Enterprise в 
учебния ни център в София. Състезанието е подходящо за ученици от 6-ти до 12-ти клас, които имат задълбочени познания върху материала, покрит през сезон 2015/2016 на "Алго академията на Телерик". Задачите ще включват комбинаторика, динамично оптимиране, геометрия, структури от данни, алгоритми върху графи и др. Желателно е участниците да носят собствени лаптопи, а тези, които нямат, могат да използват наличните компютри в залата.

Курсистите, които са участвали редовно в срещите на "Алго академията на Телерик", от октомври до май, ще получат сертификати. Ако имате желание да участвате в състезанието, но не сте присъствали на срещите ни, ви препоръчваме да гледате видео записите от лекциите.

следваща среща за сезон 2015/2016 27 май 2016
10:00 - 19:00
 София

Състезание по алгоритмично програмиране

Включете се в последното състезание на "Алго академията на Телерик" и премерете сили с ученици от цялата страна. Участниците с най-високи резултати ще бъдат възнаградени, а най-активните ученици от всички срещи на "Алго академията на Телерик" през сезон 2015/2016 - ще получат сертификати. Задачите от състезанието ще бъдат върху изучавания през тази учебна година материал на инициативата.

 

Програма

27 май 2016 г.
10:00 - 18:00 Състезание
18:00 - 19:00 Награждаване


Бележка за присъствие

За да получите бележка за присъствие на срещата на „Алго академията на Телерик“, е необходимо:
- да предадете попълнена от родител декларация (може да я свалите по-долу)
- да сте се регистрирали на четеца, намиращ се до входа на залата с картата с баркод, генерирана от нашата онлайн система в профила ви, в началото и края на срещата
- да сте попълнили първото име и фамилията си в профила си в онлайн системата ни


Разгледайте учебните материали

 

Ключови думи: състезание, алгоритми, задачи, Алго академия