Telerik Academy

Сподели тази страница

Всички курсове за студенти

Състезание по алгоритмично програмиране

"Алго академия на Телерик" - юни 2015 г.

Готови ли сте за още едно предизвикателство по алгоритмично програмиране? Участвайте във финалното състезание на „Алго академията на Телерик“ и покажете колко сте добри в програмирането с алгоритми.

Състезанието ще се проведе на 2 и 3 юни 2015 г. от 11:00 ч. в зала Enterprise в 
учебния ни център в София. То е подходящо за ученици от 6-ти до 12-ти клас, които имат задълбочени познания върху материала, покрит през сезон 2014/2015 на "Алго академията на Телерик". Задачите ще включват алгоритми върху графи, динамично оптимиране, комбинаторика, геометрия, структури от данни и др. Препоръчително е участниците да носят собствени лаптопи, а тези, които нямат, могат да използват наличните компютри в залата.

Най-добре представилите се ученици ще получат награди, а редовните участници в срещите на "Алго академията на Телерик" от октомври до май - сертификати. Ако искате да участвате в състезанието, но не сте присъствали на срещите ни, ви препоръчваме да гледате видео записите от тях.


Промяна в датите на състезанието по алгоритмично програмиране

Бихме искали да ви уведомим за промени в датите за провеждане на предстоящото състезание по алгоритмично програмиране в „Алго академията на Телерик“. Тъй като първоначално обявените дати (28 и 29 май) съвпадат с датите на държавните зрелостни изпити по желание, състезанието бе отложено за 2 и 3 юни 2015.

следваща среща  2-3 юни 2015 София

Състезание по алгоритмично програмиране

Включете се във финалното състезание на "Алго академията на Телерик" и премерете сили с ученици от цялата страна. Участниците с най-високи резултати ще получат награди, а най-активните ученици от всички срещи на "Алго академията на Телерик" през сезон 2014/2015 - сертификати. Задачите в състезанието ще бъдат върху изучавания през тази учебна година материал в инициативата.

Регистрацията приключи

Програма

28 май 2015 г.
11:00 - 19:00 Състезание

29 май 2015 г.
10:00 - 15:00 Обяснение на задачите от състезанието
15:00 - 16:00 Награждаване


Бележка за присъствие

За да получите бележка за присъствие на срещата на "Алго академията на Телерик", е необходимо:
- да предадете попълнена от родител декларация (може да я свалите по-долу)
- да сте се регистрирали на четеца, намиращ се до входа на залата с картата с баркод, генерирана от нашата онлайн система в профила ви, в началото и края на срещата
- да сте попълнили първото име и фамилията си в профила си в онлайн системата ни


Разгледайте учебните материали

 

Ключови думи: състезание, алгоритми, задачи, Алго академия