Telerik Academy

Сподели тази страница

Предстоящ семинар

UX дизайн

1 - 13 юни 2017 г., от 18:00 ч., в Телерик Академия, зала Light

Имате усет към детайлите и искате да разберете какво стои в основата на ангажиращото потребителско изживяване (UX)? Включете се в поредица от открити семинари на тема „UX дизайн“, които стартират на 1 юни в Телерик Академия.

Прочетете повече


Telerik Academy Plus - безплатни месечни семинари

За всички разработчици, които вече имат няколко години опит зад гърба си и продължават да търсят възможности за разширяване на знанията и уменията си, организираме месечни семинари на актуални технологични теми. 

Семинарите, организирани под името Telerik Academy Plus, разглеждат по-сложни теми от програмирането и са подходящи за разработчици с опит. Те се водят от лекторите на "Академията на Телерик", като акцентът в поднасянето на всяка тема е върху придобиването на практически умения. Те се провеждат присъствено в
учебния ни център в София. Всеки, който проявява интерес към дадено обучение, може да присъства. Участието е безплатно, като е необходима само предварителна регистрация. Семинарите се заснемат и видео записите се публикуват и остават достъпни за всички на нашия уебсайт.


Какво можете да очаквате от семинарите на Telerik Academy Plus:

  • Безплатно обучение
  • Технологични теми за разработчици 
  • Опитни лектори
  • Възможност за професионално развитие
  • Контакт с будни хора със сходни интереси


Ключови думи: семинар, семинари, безплатен, безплатни, обучения, лекции, ит, софтуерни инженери, работа, програмиране, личностни умения