Telerik Academy
Skip Navigation LinksСофтуерна Академия / Учебен план - Пролетен прием

Учебен план на „Софтуерна академия на Телерик“ 2016-2017 г. - пролетен прием

Обучението се фокусира върху изграждането на практически софтуерни умения, като съчетава теория, практически упражнения, проекти и домашни. Работата в клас се състои от 40% теория и 60% практика. По време на практическите занятия високо квалифицираните лектори помагат на курсистите с техните задания, споделят своите знания и опит, обясняват как да използват най-добрите практики в бранша, преглеждат създадения програмен код, за да се уверят в качеството на програмата.

В „Софтуерната академия на Телерик“ ценим мотивацията и труда, които курсистите влагат в обучението. Заради това и големия интерес към присъствената форма на обучение след всички курсове в първите два модула от учебната програма каним топ курсистите, обучаващи се онлайн, да преминат присъствено. 


Лекциите в „Софтуерната академия на Телерик“ се провеждат 3-4 пъти седмично по 4 часа с възможност за избор на група:

  • сутрин - 10:00 до 14:00
  • следобед - 14:00 до 18:00
  • вечер - 18:00 до 22:00.

От януари натовареността на курсистите става по-сериозна, като броят часове се определя от избраното направление: 3 - 5 пъти седмично по 4 - 8 часа.

Преминалите успешно цялостната програма получават сертификат, който удостоверява, че са завършили „Софтуерната академия на Телерик“. Получените знания и натрупания опит са предимство при кандидатстване за работа в софтуерната индустрия.

Какво представляват ускорените направления?

Кандидатите с опит в програмирането, които владеят материала от първи модул (за начинаещи), могат да се включат в ускорените направления („fast tracks“) на „Софтуерната академия на Телерик“. От тях не се изисква да кандидатстват, а само да се запишат за онлайн участие в първия курс на съответния модул - „Компонентно тестване със C#” и/или „JavaScript UI и DOM” - в началото на месец юли. При успешно представяне в първите обучения в модула ще получат възможност за преминаване в присъствена форма на обучение и могат да завършат програмата за девет месеца.