Telerik Academy

Безплатен SEO курс в Академията на Телерик от 21.11.2011

От: User Not Found | 11 ноември 2011

За да обогатим разнообразието от темите и доразвием уменията на своите курсисти, Академията на Телерик, съвместно с водещи български SEO консултанти, лектори и блогъри организираме безплатно тримесечно обучение - „Оптимизация за търсещите машини“. Курсът ще стартира на 21.11.2011 в голямата учебна зала на Академията.

Обучението е изключително подходящо за всички хора, които се интересуват от SEO оптимизация и имат желание да отделят по няколко часа седмично за подготовка и упражнения, за да навлязат в света на търсещите машини и техниките за повишаване популяризирането на сайтове. Лекциите ще се водят всеки понеделник от 18:00 часа и ще включват упражнения и задачи за домашни.

Ако желаете да участвате, можете да избирате между присъствена и онлайн форма на обучение, както и сами да посочите тема на своя курсов проект. Повишете популярността на своя личен или бизнес сайт / блог. Научете се как сами да пишете текстове, оптимизирани за търсачките, да създавате и публикувате съдържание и изграждате външни линкове. Опознайте инструментите за мониторинг и анализ на SEO, както и начините за управление на онлайн репутацията. Изучете тънкостите на общуването в социалните мрежи, как да привлечете  и запазите вниманието на своята онлайн аудитория, превръщайки я в група от последователи или фенове.

Лектори в курса за: Петко Димов, Майк Рам, Калин Василев, Георги Моллов и Борислав Арапчев, заедно с основния лектор в Академията на Телерик - д-р Светлин Наков.

Запишете се за участие в безплатни SEO курс още сега.

Най-добре представилите се по време на обучението ще получат сертификат и специални награди от Академията.

Етикети: homepage-news, studentsNews