Telerik Academy

Сподели тази страница

Най-актуалното от Телерик Академия

Прочетете последните новини около обученията и ИТ общността на Телерик Академия. Научете първи за новините ни инициативи и предстоящите събития и всичко, което вълнува нас и нашите курсисти. Тази категория включва всички новини за Телерик Академия.


 • Бърз преход от маркетинг към програмиране

  мар 21, 2018

  Мартин Манчев завършва бакалавърска степен в сферата на маркетинга, а след това магистратура по „Финансов мениджмънт“. Още като студент започва работа по специалността си в една от най-големите медийни агенции в България, където се занимава с медиа планиране и дигитален маркетинг. В продължение на 5 години трупа опит и се изкачва по кариерната стълбица, но по пътя осъзнава, че това не е неговото призвание. Решава да се пренасочи към ИТ сектора, който предоставя по-динамична работна среда и повече възможности за професионално развитие. С помощта на Телерик Академия Мартин се преквалифицира и бързо стартира работа като софтуерен разработчик.

  Научете повече
 • Партньорската мрежа на Телерик Академия продължава да се разширява

  мар 15, 2018

  Едни от най-иновативните компании в България са партньори на Телерик Академия, за да гарантират достъпа си до топ Master Junior талант. Специалисти, които са добре подготвени от самото начало да започнат да допринасят за успеха на бизнеса им и бързо да се развият до следващото професионално ниво.

  Научете повече
 • Първият Pragmatic Marketing курс в България

  мар 07, 2018

  През март предстои първият в България курс Pragmatic Marketing с участието на водещи лектори от Силициевата долина. Обучението ще се проведе на 14-16 март в сградата на Телерик Академия в ж.к. Младост 1А. Негови организатори са фондациите InterCulture и Българският предприемачески център, в партньорство с Телерик Академия, Eleven и LAUNCHUB.

  Научете повече
 • Марин Димитров, Uber: Телерик Академия ни осигурява достъп до стартиращи софтуерни специалисти със задълбочена подготовка

  фев 26, 2018

  Марин Димитров, Engineering Manager в Uber, разказва за българския офис на компанията, плановете за развитие и ролята на Телерик Академия

  Научете повече
 • Телерик Академия с награда „ИТ проект на годината“

  фев 22, 2018

  Щастливи сме да споделим, че бяхме отличени с престижната награда „ИТ проект на годината“ в категория „Образование“ от едноименен конкурс, организиран от ICT Media. Отличието получи Сергей Билярски, ИТ мениджър в Телерик Академия, по време на официална церемония на 21 февруари.

  Научете повече
 • Телерик Академия с най-мащабната мрежа на Cisco Meraki в България

  фев 14, 2018

  Съвместно с Телелинк имплементирахме в Академията най-мащабната в България мрежа, базирана на облачното решение Cisco Meraki. Решението осигурява високоскоростен, надежден и защитен достъп до интернет, който подпомага учебния и работен процес в Телерик Академия.

  Научете повече
 • Kариерна вечер в Телерик Академия, посветена на Java

  фев 07, 2018

  На 13 февруари от 19:00 ч. в Телерик Академия организираме събитие, на което ще представим възможностите за практическа подготовка и професионално развитие в софтуерната индустрия с Java.

  Научете повече