Telerik Academy
 • Telerik Academy Alpha Java+Android: прием до 27 април

  Научете повече

  more
 • Компаниите партньори на Телерик Академия

  Вижте интервюто

  more
 • Телерик Академия е най-добрата ми инвестиция

  Прочетете повече

  more
 • Alpha

  Практическа програма за подготовка на софтуерни инженери. Усвоете тънкостите на програмирането и се подгответе за успешен кариерен старт.

  Научете повечеНаучете повече
 • Семинари

  Водещи лектори представят ключови тенденции в областта на дигиталните технологии, най-добри практики и съвети, които можете да приложите директно в своята работа.

  Научете повечеНаучете повече
 • Училищна академия

  Специализирано обучение по дигитални технологии и разработка на приложения за ученици в 8-12 клас. Опознайте в дълбочина новите технологии и започнете да ги създавате. 

  Научете повечеНаучете повече
 • Детска академия

  Национална образователна инициатива, която цели да събуди и запази интереса на учениците в 4-7 клас към дигиталните науки и програмирането.

  Научете повечеНаучете повече

Какво ново


Връзката между бизнеса и таланта

Професионалната Телерик Академия улеснява връзката между курсистите и водещите технологични компании, които искат да разраснат екипите си, привличайки най-добрия младши талант в България.

Като фасилитираме контакта между бизнеса и идващия от Академията талант, целим да срещнем по най-добрия начин нуждите на двете страни. Така осигуряваме директен досег на курсистите ни с утвърдени софтуерни компании и бързо развиващи се стартъпи. Заедно с това адресираме и две от най-наболелите теми в индустрията – липсата на добре подготвени ИТ кадри и намирането на специалисти, които споделят културата и ценностите на компаниите. Вижте компаниите, които са наши партньори. Прочетете повече.


Всичко ново от Телерик Академия по имейл: