Telerik Academy
 • Стартираме нова програма с Java

  Подгответе се за кандидатстване

  more
 • Първата Telerik Academy Alpha в ретроспекция

  Научете повече

  more
 • Втори старт в областта на програмирането 

  Прочетете интервюто 

  more
 • Софтуерна академия

  Практическа програма за подготовка на софтуерни инженери. Усвоете тънкостите на програми-рането и се подгответе за успешен кариерен старт.

  Научете повечеНаучете повече
 • Семинари

  Водещи лектори представят ключови тенденции в областта на дигиталните технологии, най-добри практики и съвети, които можете да приложите директно в своята работа.

  Научете повечеНаучете повече
 • Училищна академия

  Специализирано обучение по разработка на софтуер за гимназиални ученици. Научете се да създавате модерни уеб и мобилни приложения.

  Научете повечеНаучете повече
 • Детска академия

  36 школи по компютърно програмиране в 11 града за деца от 4-7 клас. Изучете основите на програми-рането и участвайте във вълнуващи състезания.

  Научете повечеНаучете повече

Какво ново


Връзката между бизнеса и таланта

Професионалната Телерик Академия улеснява връзката между курсистите и водещите технологични компании, които искат да разраснат екипите си, привличайки най-добрия младши талант в България.

Като фасилитираме контакта между бизнеса и идващия от Академията талант, целим да срещнем по най-добрия начин нуждите на двете страни. Така осигуряваме директен досег на курсистите ни с утвърдени софтуерни компании и бързо развиващи се стартъпи. Заедно с това адресираме и две от най-наболелите теми в индустрията – липсата на добре подготвени ИТ кадри и намирането на специалисти, които споделят културата и ценностите на компаниите. Вижте компаниите, които са наши партньори. Прочетете повече.


Всичко ново от Телерик Академия по имейл:

Ключови думи: курсове, безплатни курсове, курсове по програмиране, безплатни курсове по програмиране, курсове програмиране, програмиране, безплатно обучение, курс програмиране, курс по програмиране, безплатен курс по програмиране, софтуерни технологии, софтуерни инженери